• Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Jongensfiets 18 inch kopen: Gratis verzending in 24 uur

Tegenwoordig bezoeken steeds meer mensen een fietsenzaak online. In dit voorbeeld gaan we uit van een bezoeker die is op zoek is naar een jongensfiets van 18 inch, maar niet precies weet of Fietsenopfietsen.nl voldoet aan de wensen en oplossingen biedt bij twijfels.

15 artikel(en)

15 artikel(en)

Aan de hand van twee eenvoudige vraagstukken wordt er beknopt beschreven waar een bezoeker op moet letten bij de aanschaf van een 18 inch jongensfiets. 

Is 18 inch de juiste maat voor mijn zoon?

Als ouder begrijpt u hoe belangrijk de veiligheid van het kind en de kwaliteit van de fiets is. Een 18 inch jongensfiets is geschikt voor kinderen tot en met 7 jaar, dit is een richtlijn. Houd bij de aanschaf van een jongensfiets rekening met de lengte van uw kind. De leeftijd is maar een richtlijn. Stel uw zoon is 5 jaar maar heeft de lichaamslengte van ongeveer 110 cm. Kies dan voor de lichaamslengte in plaats van de leeftijd. Fietsenhandelaar Fietsenopfietsen.nl heeft een ruim aanbod dat de bezoeker kan filteren op maat. Één inch is ongeveer 2,5 centimeter. Is uw zoon qua leeftijd wel toe aan een 18 inch fiets, maar qua lengte nog niet? Bekijk dan de 16 inch jongensfietsen. Wilt u liever een maatje groter? Bekijk dan de 20 inch jongensfietsen

Ik wil niet ieder jaar een nieuwe fiets kopen, wat is een oplossing?

Wij begrijpen het dat u niet ieder jaar opnieuw een fiets wil kopen. Over het algemeen is een 18 inch jongensfiets geschikt voor kinderen tot en met 7 jaar. Stel uw kind is rond de 5 jaar oud dan kunt er ook voor kiezen om een 18 inch fiets te kopen en zijwieltjes te gebruiken. Op die manier is het veilig om op een grotere fiets te fietsen. Belangrijk is wel dat uw zoon met de voeten op de grond kan. Laat uw zoon meebeslissen tijdens het uitzoeken van een nieuwe jongensfiets. Dit is erg leuk en zorgt tevens voor een vertrouwd gevoel van uw kind bij de nieuwe fiets. 

Een goedkope jongensfiets bestelt u bij Fietsenopfietsen.nl. De volgende kleuren zijn op dit moment erg populair: 

- 18 inch
- 18 inch
- 18 inch

Veel gestelde vragen over de 18 inch jongensfiets!

Wij krijgen dagelijks verschillende vragen over onze fietsen. Hier zijn onze antwoorden op veel gestelde vragen van onze klanten!

"Hoe lang duurt de bezorging?"

Bij Fietsenopfietsen heeft u de fiets morgen al in huis als u vóór 13:00u besteld. Een fiets die wordt besteld na 13:00u doet er twee werkdagen over om uw huis te vinden. Dit geldt alleen voor werkdagen. Een fiets die u op vrijdag aanschaft wordt pas maandag geleverd. Als u een fiets besteld in het weekend, dan wordt deze pas op dinsdag afgeleverd. 

"Een fiets op de groei kopen, is dat een goed idee?"

Veel ouders willen niet graag elk jaar een nieuwe fiets kopen omdat hun zoon de vorige fiets is ontgroeid. Daarom kiezen zij ervoor om een fiets op de groei te kopen zodat deze meerdere jaren meegaat, dit is financieel voordeliger. Maar voor de veiligheid is dit niet goed. Een kind moet altijd zijn voeten de grond kunnen raken als hij op de fiets zit. Zo kan hij gevaarlijke situatie voorkomen door zijn voeten snel op de grond te zetten en snel kan afstappen. Wij adviseren daarom om altijd een jongensfiets te kopen die qua maat past bij de lengte van uw zoon!

"Een jongensfiets 18 inch onderhouden, wat zijn jullie tips?"

Het onderhouden van een fiets is zeer belangrijk. Hoe beter je de fiets onderhoudt, hoe langer deze meegaat. Als de fiets nu buiten staat of in de schuur, op een gegeven moment wordt het vies. Het vuil zorgt ervoor dat de fiets langzaam slijt. Om de fiets goed schoon te maken is in principe alleen het volgende nodig:

 • Water met milde vloeibare zeep
 • Een zachte doek

Vervolgens is het alleen een kwestie van goed schoonmaken. Wij adviseren niet om een schuursponsje te gebruiken, dit kan de lak beschadigen. Wanneer de fiets is opgedroogd is verstandig om de fiets op te poetsen met een droge doek voor wat extra glans. 

Naast 18 inch jongensfietsen hebben we ook fietsen voor meiden. Bekijk hier de meidenfietsen 18 inch.