• Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Jongensfiets 24 inch met versnellingen: snel én gratis bezorgd

De meeste fietsen voor kinderen hebben geen versnellingen. Heeft u zelf een fiets met versnellingen en vindt u het belangrijk dat uw zoon ook versnellingen kan gebruiken op zijn fiets?

19 artikel(en)

19 artikel(en)

Dan kunt u een jongensfiets 24 inch met versnellingen voor hem aanschaffen. Op deze pagina vindt u het totale aanbod jongensfietsen van 24 inch met versnellingen.

Bestelt u de nieuwe fiets voor uw zoon vandaag voor 13:00 uur, dan heeft u deze morgen al in huis. Dit betekent dat u uw zoon morgen al kan verrassen met zijn nieuwe fiets. Ook profiteert u bij ons altijd van een gratis verzending. U heeft de jongensfiets 24 inch met versnellingen voor uw zoon dus niet alleen snel in huis, maar ook zonder hier extra geld voor te moeten betalen.

Een groot aanbod jongensfietsen met versnellingen

Wij verkopen niet alleen veel jongensfietsen zonder versnellingen, maar hebben ook een groot aanbod jongensfietsen van 24 inch met versnellingen. Op deze pagina vindt u ons complete aanbod jongensfietsen van 24 inch met versnellingen. Bekijk ons complete aanbod en u vindt vanzelf een fiets die bij uw zoon past en bovendien binnen uw budget valt.

Wij verkopen alleen fietsen van gerenommeerde merken. U kunt een jongensfiets 24 inch met versnellingen kopen van een van de volgende merken:

 • Altec.
 • Popal.
 • Spirit.
 • Umit.
 • Volare.

Heeft uw zoon op dit moment een fiets van een bepaald merk en wilt u bij dit merk blijven? Dan zoekt u actief naar een jongensfiets 24 inch met versnellingen van dit merk. Wilt u juist overstappen naar een nieuw merk, dan heeft u ook voldoende keuze in ons grote aanbod.

> De 20 inch Popal Cooper fiets: Vandaag vóór 13.00 uur besteld = morgen in huis!

Waarom een fiets met versnellingen?

Veel mensen fietsen het liefst op een fiets met versnellingen. Dit is niet voor niets het geval. Zitten er versnellingen op een fiets, dan kunt u langzamer en sneller rijden met hetzelfde aantal trapbewegingen. Dit is dan ook het grootste voordeel van een fiets met versnellingen.

Daar komt nog bij dat uw zoon gemakkelijker vooruit komt op zijn fiets met versnellingen als deze zwaar beladen is. Heeft hij bijvoorbeeld een zware school- of sporttas bij zich? Dan hoeft hij minder hard te trappen als hij zijn versnellingen gebruikt. Dit maakt het fietsen met zware bagage een stuk gemakkelijker en dus comfortabeler.

Tot slot is het fietsen op een fiets met versnellingen veel minder vermoeiend als er een krachtige wind staat. En omdat het geregeld hard waait in Nederland, is dit ook zeker een belangrijk voordeel van een fiets met versnellingen.

> Verzending = gratis: Bestel nu een stoelfiets!