Sorteren op:
Spirit jongensfiets

Spirit jongensfietsen: Voor 15:00 uur besteld = Morgen in huis

Wil je een nieuwe fiets kopen voor je (klein)zoon? Jongens zijn vaak op jonge leeftijd echte Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
waaghalzen. De kans is groot dat veiligheid wel hoog staat op je wensenlijstje. Neem een kijkje bij de Spirit jongensfietsen. Dit merk is namelijk al jaren gespecialiseerd in het produceren van jongensfietsen. Met een veilige fiets verklein je de kans op kapotte knieën en valpartijen enorm. Op deze pagina vind je ons complete assortiment Spirit jongensfietsen. Vergelijk de fietsen met elkaar en je vindt de beste fiets voor jouw (klein)zoon.

Jongensfietsen van Spirit: fietsen van hoge kwaliteit

Spirit is een bekende fietsenfabrikant, die zich vele jaren geleden gespecialiseerd heeft in de productie van zeer hoogwaardige fietsen. Koop je een Spirit jongensfiets voor je (klein)zoon, dan weet je zeker dat hij jarenlang plezier heeft van zijn fiets. En leuk meegenomen natuurlijk: Spirit jongensfietsen zijn verkrijgbaar is allerlei modellen en kleuren.

> Profiteer van gratis verzending: Bestel nu een loopfiets 2 in 1!

De juiste maat Spirit jongensfiets

Wij verkopen Spirit jongensfietsen in verschillende maten. Welke maat fiets jouw (klein)zoon nodig heeft, is afhankelijk van zijn lengte. Er zijn ook tabellen waarin er gekeken wordt naar leeftijd maar dit is niet altijd even betrouwbaar. De ene 4-jarige is ten slotte de andere niet. Benieuwd naar welke jongensfiets van Spirit je moet kopen? Gebruik dan onderstaand overzicht om dit eenvoudig en snel te achterhalen:

  • Fietsmaat 10 inch: 85 tot 100 centimeter
  • Fietsmaat 12 inch: rond de 95 centimeter
  • Fietsmaat 14 inch: rond de 100 centimeter
  • Fietsmaat 16 inch: rond de 105 centimeter
  • Fietsmaat 18 inch: rond de 110 centimeter
  • Fietsmaat 20 inch: rond de 115 centimeter
  • Fietsmaat 22 inch: rond de 122 centimeter
  • Fietsmaat 24 inch: rond de 130 centimeter
  • Fietsmaat 26 inch: rond de 145 centimeter
  • Fietsmaat 28 inch: groter dan 145 centimeter

> Weet je niet welke maat fiets Spirit je moet kopen? Gebruik dan onderstaand overzicht om dit eenvoudig en snel te achterhalen.

Welke maten jongensfietsen hebben jullie in het assortiment?

De jongensfietsen zijn verkrijgbaar in kleine maten en grote maten. De kleinste maat is 10 inch (1-3 jaar) en de grootste maat is 26 inch (10-14 jaar).

Verkopen jullie ook jongensfietsen met versnellingen?

Jazeker. Zowel met versnellingen als zonder versnellingen. Wil je met versnellingen? Dan kun je kiezen tussen 3, 6 of zelfs 21 versnellingen.

Welke type jongensfietsen verkopen jullie?

Zowel hele sportieve fietsen als de standaard fietsen: Mountainbikes, stadfietsen, transportfietsen en sportieve fietsen. In allerlei maten verkrijgbaar.