• Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Stoere jongensfiets: tot 40% korting + gratis verzending!

 U kunt een stoere jongensfiets bij Fietsenopfietsen.nl kopen met keuze uit jongensfietsen die geschikt zijn voor uiteenlopende leeftijdsgroepen. De stoere jongensfietsen worden door ons aangeboden vanaf framemaat 12 inch tot en met framemaat 26 inch.

Artikelen 1 tot 36 van 149 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artikelen 1 tot 36 van 149 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

De kinderfietsen met een framemaat van 12 inch zijn geschikt voor kinderen in de leeftijdscategorie 2 tot 4 jaar die een lengte hebben tot ongeveer 95 centimeter. Als uw zoon een lengte heeft bereikt van een meter, dan kunt u de keuze laten vallen op een stoere jongensfiets van 14 inch. Kijk voor de overige opties maar eens in onze matentabel die u onderaan de pagina met stoere jongensfietsen kunt vinden.

Stoere jongensfietsen: voor 13u besteld = morgen in huis

De stoere jongensfietsen in ons aanbod worden altijd voor een scherpe prijs aangeboden en de kans is dan ook klein dat u ergens anders een goedkopere gelijksoortige stoere jongensfiets zult vinden. Bovendien profiteert u ook nog eens van onze snelle levering en gratis verzending van stoere jongensfietsen. Op werkdagen dat wij bestellingen voor 12.00 uur ontvangen, kunnen wij de volgende dag de jongensfiets al leveren. Dat geldt overigens voor vrijwel alle fietsen in ons aanbod. U kunt op uw gemak de stoere jongensfietsen met elkaar vergelijken en binnen vijf minuten de bestelling al voltooien als u een geschikt exemplaar heeft gevonden.

Het is heel eenvoudig om op basis van uw wensen het aanbod van stoere jongensfietsen te verkleinen tot een voorkeursselectie. U kunt selecteren op basis van het merk, maar ook op basis van de prijs of de kleur van de stoere jongensfiets. Liever een stevige fiets? Deze fietsen hebben over het algemeen een dikker frame. Bij de fietsen zelf treft u de uitgebreide specificaties.

> Bekijk alle goedkope kinderfietsen!

Onze tips voor het online kopen van een stoere fiets

Als u een stoere fiets wilt kopen voor uw kind dan zijn er uiteraard een aantal belangrijke aandachtspunten. Hiermee moet u rekening houden als u een stoere jongensfiets koopt en u niet wilt dat uw zoon onveilig over straat gaat. Onze belangrijkste tips met betrekking tot veiligheid zijn als volgt:

 • Koop nooit een fiets op de groei
 • Zorg voor bescherming tegen bewegende onderdelen
 • Zorg voor goede fietsverlichting

Kijk daarnaast ook naar de persoonlijke wensen van uw zoon en van uzelf. Naarmate uw kind ouder wordt zal hij het zelf willen beslissen, maar u bent toch degene die uiteindelijk beslist. Denk dan ook na over:

 • Ontwerp
 • Stijl
 • Design
 • Kleur

Kies de stoere jongensfiets die het beste bij uw persoonlijke wensen en die van uw zoon past!

> Bekijk ook onze andere jongensfietsen!