Sorteren op:
Zwarte jongensfiets

Zwarte jongensfiets met keuze uit diverse merken

Als je een zwarte jongensfiets wilt kopen voor je zoon, dan biedt Fietsenopfietsen.nl de gelegenheid om Lees door

Van laag naar hoog sorteren

66 producten in totaal

Filteren

66 producten in totaal

Filteren
een keuze uit diverse merken te maken. Wij bieden uitsluitend merken die de beste kwaliteit garanderen en daarom vind je in ons aanbod onder meer jongensfietsen van merken als Altec, Popal, Volare, Yipeeh en Umit. De merken hebben fietsen beschikbaar voor jongens in verschillende leeftijdsgroepen. Zo kun je van het merk Popal onder meer de keuze maken voor een stijlvolle transportfiets in wielmaat 24 inch, maar ook een beachcruiser kopen of kinderfiets met demonteerbare zijwielen.

Jongensfiets zwart met of zonder versnellingen

Je kunt bij je keuze met een aantal aspecten rekening houden waaraan de fiets volgens jou aan moet voldoen. Bijvoorbeeld met de voorkeur dat de jongensfiets zwart over versnellingen beschikt of dat de fiets vooral geschikt moet zijn in het dagelijks verkeer. Ook met het vervoer van tassen kan bijvoorbeeld rekening worden gehouden als je zoon op de fiets naar school of naar de sportvereniging gaat. Zo zijn er tal van aspecten waar je rekening mee kunt houden als je een keuze maakt. De bestelling kan overigens gelijk ingevoerd worden, zodat wij deze snel kunnen verwerken en je binnen een paar dagen de favoriete fiets voor je zoon in huis hebt. Eventueel kan dat morgen al zijn indien de bestelling is binnengekomen voor het tijdstip van 15:00 uur. Bekijk in ieder geval de verschillende stijlen en selecteer de fiets met de juiste wielmaat om deze aan de winkelmand toe te voegen.

Welke maten jongensfietsen hebben jullie in het assortiment?

De jongensfietsen zijn verkrijgbaar in kleine maten en grote maten. De kleinste maat is 10 inch (1-3 jaar) en de grootste maat is 26 inch (10-14 jaar).

Verkopen jullie ook jongensfietsen met versnellingen?

Jazeker. Zowel met versnellingen als zonder versnellingen. Wil je met versnellingen? Dan kun je kiezen tussen 3, 6 of zelfs 21 versnellingen.

Welke type jongensfietsen verkopen jullie?

Zowel hele sportieve fietsen als de standaard fietsen: Mountainbikes, stadfietsen, transportfietsen en sportieve fietsen. In allerlei maten verkrijgbaar.