Kinderfiets 22 inch: Gratis verzending op het gehele assortiment!

Fietsen kun je niet jong genoeg leren. Daarom vind je onze webshop een gevarieerd assortiment van Lees door

Set Ascending Direction

18 producten in totaal

Filter
per page
Set Ascending Direction

18 producten in totaal

Filter
per page
fietsen in maten van 10 tot 28 inch. Waarbij 10 inch geschikt is vanaf 1 tot 3 jaar. En een volwassen 28 inch fiets vanaf 12 jaar. Op zoek naar een kinderfiets van 22 inch? Bekijk ons aanbod en selecteer je favoriet.

Voordelen van de aanschaf van een kinderfiets van 22 inch

Een 22 inch kinderfiets kopen in onze webshop betekent:

  • Gratis verzending
  • Snelle service
  • Een fiets voor een scherp tarief
  • Je bestelling morgen in huis

Sommige fietsmerken hebben uitvoeringen voor fietsers van alle leeftijden. Popal is zo’n merk. Deze solide transportfietsen zijn in allerlei kleuren leverbaar. Bekijk de volwassen modellen en de populaire kinderfietsjes van Popal en ga er met het hele gezin op uit.

Hier let je op bij de aanschaf van een kinderfiets van 22 inch

Als je op zoek bent naar een kinderfiets 22 inch, dan is de kans groot dat je rekening houdt met de wensen van je kind. Maar hoe sportief, stoer of trendy de fiets er ook uit moet zien, de veiligheid is hetgeen wat voorop moet staan. Maar hoe weet je dat je met een 22 inch kinderfiets voor een veilige fiets kiest? De stelregel is dat een kinderfiets veilig is voor een kind wanneer de fiets bij de lichaamslengte past. 22 inch kinderfietsen passen bij een leeftijd van 7-9 jaar met een lichaamslengte van 122 cm.

Let op: staar je niet blind op de leeftijd. Het kan zijn dat je kind van 6 al een aardige lichaamslengte heeft. De lengte is altijd leidend, kies hier een kinderfiets op uit.

Naast veiligheid tellen er ook andere zaken voor fietsen op een 22 inch kinderfiets, namelijk de:

  • Motivatie
  • Motoriek
  • Het geduld
  • Het evenwichtsgevoel

Verschillende afmetingen kinderfietsjes verkrijgbaar

Bij kinderfietsen 22 inch is er keuze uit enorm veel verschillende modellen. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen jongens fietsen en meisjes fietsen. Mocht een kinderfiets 22 inch toch nog iets te groot of juist te klein zijn voor jouw kind dan kun je kiezen voor een grotere of kleinere maat kinderfiets.

Het kan voorkomen dat kinderen iets groter of kleiner zijn dan de gemiddelde lengte op die leeftijd. Heb je een kinderfiets in een andere maat dan een kinderfiets 22 inch? Bekijk ons assortiment met kinderfietsen met de volgende inchmaten: