Sorteren op:
Spirit kinderfiets

De Spirit kinderfiets met gratis verzending!

Een kinderfiets kopen doe je niet zomaar en uiteindelijk wil je natuurlijk een fiets van de Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
allerbeste kwaliteit die aan alle eisen voldoet. En ook niet onbelangrijk: je kind moet er blij mee zijn! In onze webshop vind je onder meer de Spirit kinderfiets die beschikbaar is in diverse modellen waarbij je de keuze hebt uit allerlei maten en kleuren. Extra voordeel is dat je geen verzendkosten betaalt bij je bestelling!

Voordelen van de Spirit kinderfiets

Als je gaat kijken naar de Spirit kinderfiets, zul je ontdekken dat al onze types een aantal positieve eigenschappen hebben. Welke dit zijn, zetten we graag voor je op een rij:

 • Je kindje van vier heeft een andere maat fiets nodig dan je tiener van twaalf jaar. We bieden dan ook meerdere inchmaten in ons assortiment aan die passen bij verschillende leeftijden:
  • 12 inch voor twee tot vier jaar
  • 8 inch voor vijf tot zeven jaar
  • 22 inch voor zeven tot negen jaar
  • 26 inch voor tien tot veertien jaar
  • 26 inch met versnellingen voor twaalf tot veertien jaar
 • De kinderfietsen van Spirit zijn voorzien van een stalen frame, stevige banden met een grof profiel en een comfortabel zadel.
 • We hebben in ons aanbod kinderfietsen met of zonder zijwieltjes en kindvriendelijke handvaten die geschikt zijn voor jongens en meisjes.
 • De Spirit kinderfietsen zijn uitgerust met meerdere reflectoren, batterijverlichting en een voor- en achterdrager.
 • Uiteraard hebben we ook aan veiligheid gedacht. Zo beschikken de fietsen onder andere over spatborden voor en achter, een gesloten kettingkast en een handrem en terugtraprem.
 • De fietsen zijn verkrijgbaar met een of drie versnellingen.

Wat is de juiste zadelhoogte voor mijn kind?

Als je een fiets voor je kind kiest, wil je natuurlijk dat het van alle gemakken voorzien is onderweg. Het instellen van het zadel op passende hoogte draagt hieraan bij. Staat het te hoog, dan kan je kind niet goed met zijn voeten aan de grond komen en zal hij zich onzeker voelen op de fiets. Daarnaast mag je zoon of dochter niet te veel heen en weer wiebelen op het zadel. Maar hoe bepaal je nu de goede hoogte voor de kinderfiets van Spirit?

 • Het zadel staat op correcte hoogte als de heupen van je kind niet te veel bewegen tijdens het fietsen.
 • Als je kind op het zadel zit, moet het met de tenen van de linkervoet aan de grond kunnen komen als de bal van de rechtervoet op de trapper rust. Het pedaal bevindt zich dan in de laagste positie en de rechterknie mag een beetje gebogen zijn.
 • Met de binnenbeenlengte van je kind kun je eveneens de zadelhoogte bepalen. Deze lengte meet je vanaf de grond tot aan het kruis. Om de zithoogte te krijgen vermenigvuldig je de binnenbeenlengte met het getal 1,08.

Diverse modellen

In onze webshop vind je allerlei kinderfietsen van het gerenommeerde merk Spirit. Welke dit zijn en wat de mogelijkheden zijn, zie je hieronder:

 • We bieden meerdere soorten Spirit fietsen voor kinderen aan, waaronder omafietsen, transportfietsen en de sportievere modellen.
 • Jongens houden vaak van andere kleuren dan meisjes. Onze kinderfietsen van Spirit zijn dan ook beschikbaar in vele varianten, zoals groen, blauw, zwart, bruin, roze, geel en rood. Voor ieder wat wils

Bekijk ook eens:

In welke inchmaten zijn de kinderfietsen verkrijgbaar?

De kinderfietsen zijn verkrijgbaar in de inchmaten 10/12/14/16/18/20/22/24/26/28. 10 inch is geschikt voor de leeftijd 1-3 jaar, waarbij 28 inch geschikt is voor 12+ jaar.

In hoeveel kleuren zijn de kinderfietsen beschikbaar?

De kinderfietsen zijn verkrijgbaar in 15+ kleuren, waarbij wit / zwart / roze de meest populaire kleuren zijn.

Wat voor soort kinderfietsen verkopen jullie?

Wij verkopen kinderfietsen in allerlei soorten, maten en kleuren. Wij verkopen zowel kinderfietsen voor kleintjes met duwstang, loopfietsen en zijwieltjes, als grotere kinderfietsen met versnellingen en stoere voorrekjes.