Sorteren op:

Kiyoko Mountainbike 24 inch: gratis verzending!

Deze 24 inch mountainbikes van Kiyoko zijn bestemd voor kinderen in de leeftijd van 8 tot Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
en met 10 jaar. De aanbevolen lengte is 130 centimeter, komt uw kind dichter bij de 145 centimeter dan is het beter om een maat groter te nemen. Bestel nooit een te grote fiets omdat het kind dan niet met beide voeten bij de grond kan, wat ongetwijfeld voor valpartijen zal zorgen. Met beide benen op de grond staat het kind ook in stilstand stabiel. Om zeker te zijn dat u de ideale fietsmaat heeft voor uw kind kunt u onze uitlegpagina doorlezen. Rechts bovenin ziet u een knop om naar deze pagina te gaan. Komt u er met behulp van deze pagina ook niet uit welke maat de juiste is, dan kunt u uiteraard contact opnemen met ons.

24 inch Kiyoko Mountainbikes: tips voor onderweg

Gaat u mountainbiken dan is het belangrijk om altijd extra warme kleding, voldoende eten en drinken en goede schoenen mee te nemen. Waar veel mensen niet aan denken zijn de spullen welke minder gerelateerd aan de fiets zijn, zoals:

  • Zonnebrand (Er is speciale zonnebrandcrème welke bestand is tegen zweten).
  • Ontsmettingsspray (Voor als iemand in de groep valt).
  • Overige EHBO spullen (Zoals een verbandje, een gaasje, etc.).
  • Toiletpapier (Voor als u een lange afstand bij de bewoonde wereld vandaan fietst).
  • Anti-insectenspray (Niets is zo vervelend als constant door dazen gestoken te worden).
  • Een snack voor tussendoor (Na een lange tijd fietsen heb je dit soms hard nodig)

Denk ook aan spullen welke nodig is om de mountainbike operationeel te houden, zoals een fietspomp en een bandenplakset. Plan de route vooraf zodat u al weet op welke plekken u de bidons bij kunt vullen.

> Vandaag besteld, morgen in huis: De mountainbike Kiyoko 27 inch!

Een kind leren mountainbiken

Kinderen hebben mountainbiken snel onder de knie, zeker wanneer uw kind al gewend is om zonder zijwieltjes te fietsen. Het zal even wennen zijn hoe de fiets aanvoelt, zo moet het kind op een mountainbike iets harder trappen dan op een normale fiets. Vaak hebben mountainbikes meer versnellingen en een ander schakelsysteem dan een normale fiets. De eerste keer op een onverhard pad fietsen is ook wennen, gelukkig hebben de Kiyoko mountainbikes extra dikke banden met een diep profiel. Met deze mountainbikes zal uw kind dus niet snel onderuit gaan. Bouw het fietsen op een hobbelige weg wel langzaam op, omdat het kind ook nog moet wennen aan de vering en de dikkere banden.