Sorteren op:

Kiyoko Mountainbike 26 inch: tot 40% korting!

Bij deze 26 inch mountainbike kunt u er vanuit gaan dat deze geschikt is voor kinderen Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
in de leeftijd van 10 t/m 14 jaar oud. De aanbevolen lengte voor deze fiets is 1 meter en 30 centimeter, wijkt uw kind hier ver vanaf dan kan een maatje groter of kleiner toch beter zijn. Een te grote of een te kleine fiets fietst ten slotte niet fijn. Let dus goed op de aanbevolen leeftijd van de fiets en de bijbehorende kledingmaat en lengte. Wij hebben eens speciale adviespagina op de website staan welke u helpt met het selecteren van de correcte maat kinderfiets. Wanneer u de juiste fietsmaat heeft gekozen kunt u een fiets in deze categorie kiezen op basis van het uiterlijk. Qua functionaliteiten kan er ook een verschil tussen de fietsen in een categorie zitten, zo hebben sommige fiets een ander type verlichting of een ander remsysteem.

26 inch Kiyoko Mountainbikes: ideaal voor lange tochten

De Mountainbikes van Kiyoko zijn ideaal om uw kind mee te nemen op lange fietstochten. De fiets doet het prima in de bergen en op hobbelige wegen. Voor de vraagprijs van een Kiyoko mountainbike is het bijna niet mogelijk om een fiets van eenzelfde kwaliteit te vinden. De Kiyoko Mountainbikes hebben meestal tot wel 18 versnellingen van het merk Shimano, waardoor de fiets zelfs geschikt is om de wat hogere bergen te beklimmen. De 26 Inch mountainbikes zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, zoals:

  • Zwart/oranje
  • Blauw/zwart
  • Goen/zwart

Bij alle drie de bovenstaande kleurcombinaties is er ook veel wit in de fiets verwerkt. Door de dunne middenstang en de opvallende kleuren zien de Kiyoko mountainbikes er zeer sportief uit.

Mountainbiken is niet onder risico

Gaat u mountainbiken dan is dit vrijwel altijd op onverharde paden, waardoor er een groter risico is om ten val te komen dan op een geasfalteerd fietspad. Zorg daarom dat u te alle tijden een helm op heeft, en als het even kan ook handschoenen en andere beschermende kleding. Het kan zijn dat er modder of andere stukjes door de lucht vliegen wanneer u over een onverhard pad fietst, daarom is het slim om altijd een bril op te doen om de ogen te beschermen. Als u een lange tocht gaat maken is het belangrijk om een goede voorbereiding te treffen. Zorg in ieder geval voor voldoende eten en drinken, en bepaal vooraf welke route jullie gaan fietsen.

> Niet de juiste maat? Bekijk dan ook onze Kiyoko mountainbike 29 inch en Kiyoko mountainbike 27 inch: vandaag besteld, morgen in huis!