Sorteren op:

Lila mamafietsen: gratis thuisbezorgd!

Lila mamafietsen hebben niet alleen de kleur gemeen. Zo is een lila mamafiets altijd comfortabel en Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
erg handig in het gebruik. Het ontwerp is zo gemaakt dat er alle ruimte is om voorop een fietszitje te monteren en achterop eveneens een fietsstoeltje te bevestigen. Er kunnen dan ook met gemak twee kindjes meegenomen worden op de fiets. De lila mamafietsen beschikken om dit zo comfortabel en gemakkelijk mogelijk te doen over unieke kenmerken.

De unieke kenmerken van mamafietsen lila bestaan onder meer uit een lage instap, breed stuur en stabiele standaard. De bagagedrager kan zelfs wat langer zijn dan normaal om het nog eenvoudiger te maken een fietszitje te bevestigen. U en uw kindjes hebben zo alle ruimte op de mamafiets lila en u heeft de zekerheid dat u uw kinderen op een stabiele en veilige manier op de fiets kunt vervoeren.

Mamafiets lila binnen 24 uur thuis geleverd

U kunt jarenlang plezier beleven aan het comfort en gemak dat geboden wordt met de mamafietsen lila. Dat plezier kan morgen al beginnen, want indien u de mamafiets lila voor 13.00 uur bestelt, ontvangt u de fiets morgen al aan huis. Voor wat betreft de verzending geldt dat de verzendkosten voor onze rekening komen. U profiteert in dit geval dan ook van de gratis verzending van de damesfiets. Betalen mag vooraf of nadat u de bestelling thuis geleverd heeft gekregen.

> Bekijk alle mamafietsen!

Optimaal gebruik en comfort!

Een mamafiets lila is ook nadat uw kinderen het ontgroeid zijn om op de fiets te worden vervoerd altijd nog ideaal in het gebruik. Het optimale comfort en gemak blijven ook dan nog aanwezig, maar dan zonder dat u kinderen op de lila mamafiets vervoerd. Het doen van boodschappen op de fiets is namelijk ook perfect als het gaat om de lila mamafietsen.

> Toch een andere damesfiets kopen?

Wat zijn mamafietsen?

Mamafietsen zijn speciaal gemaakt om kinderen te vervoeren. Zo is er extra ruimte om een kinderzitje te monteren of heeft het een lagere opstap. Daarnaast is deze fiets een stuk steviger dan een normale fiets.

Wat is dé ideale mamafiets?

Dit hangt af van jouw wensen. Ga voor jezelf na wat je belangrijk vindt aan een mamafiets. Onderwerpen waar je bijvoorbeeld over na kunt denken: lagere opstap, dikkere banden, extra ruimte kinderstoeltje, voldoende versnellingen en een breder stuur.

Welke merken mamafietsen hebben jullie in het assortiment?

Wij verkopen mamafietsen van de bekende merken Altec, Popal en Spirit. Deze fietsen zijn in maar liefst 10+ kleuren te verkrijgen.