Sorteren op:

Lila omafietsen 28 inch: vandaag besteld, morgen in huis!

Lila omafietsen 28 inch hebben door het ontwerp met het gebogen framedeel in de richting van Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
het stuur een authentiek karakter. De kleur maakt dat een 28 inch omafiets lila als extra hip wordt gezien. De 28 inch omafietsen lila hebben het voordeel dat door de zithouding op de meest aangename en comfortabele manier gefietst kan worden. U zit als het ware haast rechtop tijdens het fietsen op een 28 inch omafiets lila.

Het comfort wordt extra verstrekt door het soepele trapsysteem waarmee de omafietsen 28 inch lila zijn uitgerust. Bovendien is er sprake van een bagagedrager en dat biedt uiteraard het gemak dat er een tas meegenomen kan worden. Een omafiets 28 inch lila is zo authentiek mogelijk uitgevoerd qua design, maar als er in het aanbod meerdere uitvoeringen beschikbaar zijn, kan dit betekenen dat er verschillen zijn in eigenschappen.

28 inch lila omafiets: Tot 40% korting!

Een lila omafiets 28 inch is voor volwassenen geschikt, maar ook jonge meiden vanaf een jaar of 12 kunnen er gelet op de inchmaat al op fietsen. Een en ander hangt wel een beetje van de lengte af, want de 28 inch omafietsen lila zijn in principe geschikt voor jonge meiden met een lengte boven 1.45 meter. De 28 inch omafiets lila heeft een stuur en een zadel die beiden omhoog kunnen worden versteld. Hiermee kan een groeispurt worden opgevangen.

> Een andere kleur kiezen? Bekijk dan snel alle 28 inch omafietsen.

Gratis verzending

Fietsenopfietsen.nl levert alle omafietsen 28 inch lila zonder dat er verzendkosten in rekening gebracht worden. Dat betekent dat de bestelling met gratis verzending thuis wordt afgeleverd. Voor het bestellen van een omafiets 28 inch lila geldt bovendien dat wij deze al binnen een dag kunnen bezorgen als de bestelling gedaan is op een werkdag voor 13.00 uur. Er is bovendien een optie voor achteraf betalen beschikbaar.

> Bekijk het gehele assortiment goedkope omafietsen