Sorteren op:

Mat zwarte transportfietsen dames: gratis bezorging

Mat zwarte transportfietsen dames beschikken over een karakteristieke uitstraling als er gekeken wordt naar de oorspronkelijke Lees door

Van laag naar hoog sorteren

4 producten in totaal

Filteren

4 producten in totaal

Filteren
uitvoering in het verleden. Het design is authentiek, maar er is uiteraard wel sprake van hedendaagse eigenschappen. De dames transportfietsen mat zwart zijn dan ook modern en bieden bovendien alle gemak en comfort. Dat betekent dat u iedere dag op een aangename manier kunt fietsen op een dames transportfiets mat zwart.

De modellen in het aanbod met transportfietsen dames mat zwart zijn populair. Er is dan ook een grote keuze aan uitvoeringen. Zo heeft u onder meer de mogelijkheid om voor nog meer gemak te kiezen door een transportfiets dames mat zwart met versnellingen aan te schaffen. Daarmee kunt u door weer en wind op een aangename manier vooruitkomen. Overigens biedt de voordrager standaard het gemak van de mogelijkheid om een tas mee te nemen.

Dames transportfiets mat zwart: bekijk de specificaties

Als u besluit om vandaag voor 13.00 uur een mat zwarte transportfiets dames aan te schaffen dan ontvangt u deze morgen al. Zo snel gaat dat namelijk bij Fietsenopfietsen.nl, waar u bovendien van nog veel meer voordelen profiteert. Bijvoorbeeld van de service dat u bij het bestellen van een dames transportfiets mat zwart geen rekening hoeft te houden met verzendkosten. Gratis verzending is namelijk van toepassing op alle dames transportfietsen mat zwart en geldt tevens voor de rest van het assortiment.

> bekijk alle transportfietsen

Geschikt voor dagelijks gebruik

De transportfietsen dames mat zwart zijn overigens eveneens ideaal voor tieners om dagelijks de afstand naar school te overbruggen. De schooltas kan voorop worden meegenomen of op de bagagedrager van de transportfiets dames mat zwart. Koopt u de fiets voor uw dochter? Betrek haar dan in het maken van een keuze, want uw dochter kan er jarenlang op fietsen. Het stuur en het zadel zijn in hoogte verstelbaar.

> terug naar de transportfietsen voor dames