Sorteren op:

Mat zwarte meisjesfietsen 22 inch met versnellingen

Mat zwarte meisjesfietsen 22 inch met versnellingen staan garant voor het beste comfort en optimaal gemak Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
tijdens het fietsen. Het blijft namelijk onder alle omstandigheden prettig om op een 22 inch meisjesfiets mat zwart met versnellingen te fietsen. Is er sprake van tegenwind? Dan schakelt uw dochter terug naar een lagere versnelling. Is er sprake van wind in de rug? Dan is het ideaal om in de zwaarste stand te fietsen op een van de mat zwarte meisjesfietsen 22 inch met versnellingen. 

De trapweerstand kan op een meisjesfiets 22 inch mat zwart met versnellingen natuurlijk ook onder andere omstandigheden aangepast worden. Bijvoorbeeld als er lange afstanden gefietst worden of als er een heuvel omhoog moet worden gefietst. Meisjesfietsen 22 inch mat zwart met versnellingen bieden wat dat betreft het beste comfort en optimaal gemak.

Terug naar > alle meisjesfietsen

22 inch meisjesfiets mat zwart met versnellingen voor meisjes van 7 tot 9 jaar

Een mat zwarte meisjesfiets 22 inch met versnellingen is geschikt voor meisjes die de leeftijd van 7 jaar bereiken. Er kan daarna meerdere jaren op gefietst worden. Daarom is het ook zo belangrijk dat uw dochter ook tevreden zal zijn met de keuze uit het aanbod van 22 inch meisjesfietsen mat zwart met versnellingen. Wij adviseren dan ook om er samen even voor te gaan zitten om de leukste 22 inch meisjesfiets mat zwart met versnellingen uit te kiezen en te bestellen.

Terug naar > 22 inch meisjesfiets

Bestel vóór 13.00 uur 

Nadat u de bestelling voor een van de meisjesfietsen 22 inch mat zwart met versnellingen gedaan heeft, kunt u van een snelle bezorging uitgaan. Doorgaans wordt een meisjesfiets 22 inch matzwart met versnellingen die voor 13.00 uur is besteld op een werkdag de volgende dag bezorgd. De verzendkosten hoeft u niet te betalen, want die nemen wij voor onze rekening.