Sorteren op:

Mat zwarte omafietsen 24 inch met versnellingen

Mat zwarte omafietsen 24 inch met versnellingen behoren tot de klassiekers als het om dit fietstype Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren

1 product

Filteren
gaat dat over specifieke kenmerken beschikt. De 24 inch omafietsen mat zwart met versnellingen hebben bijvoorbeeld een naar boven gebogen frame, waardoor het stuur net wat hoger uitkomt. Doordat het stuur van de 24 inch omafiets mat zwart met versnellingen hoger is geplaatst, is er sprake van een optimale zithouding.

Het is zelfs zo dat de zithouding vrij rechtop is op de omafiets 24 inch mat zwart met versnellingen. Dat maakt dat uw dochter een goed overzicht wordt geboden in het verkeer en de nodige stabiliteit wordt geboden. De omafietsen 24 inch mat zwart met versnellingen worden overigens met keuze uit verschillende uitvoeringen aangeboden. Er kan dan ook nog gelet worden op specifieke details die bij het ene model wellicht meer aansprekend zijn dan bij een andere uitvoering.

Ideaal voor meiden vanaf 8 jaar

Een mat zwarte omafiets 24 inch met versnellingen heeft een groot voordeel. Onder alle omstandigheden kan er namelijk op een 24 inch omafiets mat zwart met versnellingen op de meest aangename manier worden gefietst. Dat is te danken aan de mogelijkheid om te schakelen op de 24 inch omafietsen mat zwart met versnellingen. Zo kan met tegenwind, wind mee, heuvelopwaarts en op korte en lange afstanden altijd comfortabel gefietst worden.

> terug naar alle goedkope omafietsen

Geschikt voor meerdere jaren

De omafietsen 24 inch mat zwart met versnellingen zijn gelet op de inchmaat perfect om meerdere jaren dienst te doen. De leeftijd waarvoor een omafiets 24 inch mat zwart met versnellingen geschikt is, ligt tussen 8 en 12 jaar. Het zadel en het stuur kunt u overigens verstellen. Als uw dochter dan groeit, kan alsnog weer de ideale zithouding gerealiseerd worden. Overigens worden er voor uw bestelling geen verzendkosten gerekend.

> terug naar de omafiets 24 inch