Sorteren op:
Mat zwarte transportfiets

Mat zwarte transportfiets van Popal, Vogue of Altec

Een mat zwarte transportfiets hebben wij voor u van verschillende merken beschikbaar in ons assortiment. U Lees door

Van laag naar hoog sorteren

27 producten in totaal

Filteren

27 producten in totaal

Filteren
kunt bij Fietsenopfietsen.nl onder meer een keuze maken uit transportfietsen van het merk Popal, Vogue of Altec. Dit zijn stuk voor stuk gerenommeerde fietsmerken die de beste kwaliteit leveren. U bent bij ons dan ook verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit bij het kopen van een mat zwarte transportfiets. Bovendien hebt u ook de mogelijkheid om rekening te houden met bijvoorbeeld de voorkeur voor versnellingen of voor een transportfiets met of zonder bagagedrager. U kunt de modellen het beste met elkaar vergelijken en ook de specificaties doornemen om een keuze te maken.

Transportfiets mat zwart voor dames en heren

In ons aanbod kunt u voor een transportfiets mat zwart zowel uit het aanbod voor heren als voor dames een keuze maken. Nadat u een keuze gemaakt hebt, ligt de weg voor het plaatsen van een bestelling vrij. Indien u de fiets binnen 24 uur geleverd wenst te hebben, dient u de transportfiets van uw keuze voor 12.00 uur geplaatst te hebben. Dan kunnen wij in ieder geval garanderen dat u morgen de bestelling aan uw deur afgeleverd krijgt. U betaalt alleen de fiets en hoeft geen rekening te houden met een extra bedrag aan verzendkosten. De fiets zal namelijk gratis worden verzonden door Fietsenopfietsen.nl. U hebt overigens de keuze om direct af te rekenen of dat pas te doen nadat de fiets door u in ontvangst is genomen.

Wat zijn transportfietsen?

Transportfiets is een officiële term voor fietsen die goederen kunnen vervoeren. Wij verkopen het meest voorkomende model: de fiets met een voorrekje. Hier kun je handig een krat of tas op plaatsen.

In welke maten zijn de fietsen beschikbaar?

Allerlei maten. Voor zowel kindermaten (12-20 inch) als de grote fietsmaten (22-28 inch). De transportfietsen zijn in allerlei kleuren beschikbaar.

Welke merken transportfietsen verkopen jullie?

Wij verkopen fietsen van de bekende merken Altec, Popal, Spirit, Volare en ChupaChups. Al vanaf €279 is een 28 inch fiets beschikbaar.