Sorteren op:

Mat zwarte transportfietsen 24 inch met versnellingen

Mat zwarte transportfietsen 24 inch met versnellingen zijn populair vanwege de authentieke uitstraling. Daar draagt de Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren

1 product

Filteren
kleur uiteraard aan bij. Door de populariteit van de 24 inch transportfietsen mat zwart met versnellingen is er automatisch ook volop keuze. In ons aanbod kunt u namelijk uit meerdere uitvoeringen een keuze maken voor een 24 inch transportfiets mat zwart met versnellingen. Deze uitvoeringen kennen elk een ander ontwerp en zijn vervaardigd door verschillende fietsproducenten.

U kunt dan ook met de voorkeur voor een specifieke stijl rekening houden bij het kopen van een transportfiets 24 inch mat zwart met versnellingen. Het ene fietsmerk ontwerpt de transportfietsen 24 inch mat zwart met versnellingen namelijk in een andere stijl en met andere details dan een ander fietsmerk. Uiteraard zijn er ook overeenkomsten, zoals de voordrager. Dat is het symbool van de transportfiets.

> Bekijk alle transportfietsen 24 inch.

Versnellingen zorgen voor optimaal comfort

Optimaal comfort is verzekerd met een mat zwarte transportfiets 24 inch met versnellingen. Zoals gezegd, is de voordrager het symbool en op de 24 inch transportfiets mat zwart met versnellingen kan uw kind dan ook eenvoudig een tas vervoeren. Dat is overigens op de bagagedrager van de 24 inch transportfietsen mat zwart met versnellingen eveneens een optie. Verder wordt het comfort onder meer geboden door de mogelijkheid de trapweerstand naar eigen inzicht in te stellen.

Meerdere jaren genieten van een fiets

De transportfietsen 24 inch mat zwart met versnellingen kunnen meerdere jaren dienst doen. Een transportfiets 24 inch mat zwart met versnellingen is namelijk voor kinderen van 8 tot 12 jaar geschikt. De fiets groeit namelijk gewoon mee door het zadel en het stuur op een hoger niveau in te stellen als uw kind is gegroeid. Wist u dat u bij ons geen verzendkosten hoeft te betalen? De verzending is altijd gratis.

> Liever een andere inchmaat? Bekijk het overzicht met alle goedkope transportfietsen.