Sorteren op:

Mat zwarte transportfietsen 26 inch: gemak op de fiets

Mat zwarte transportfietsen 26 inch staan garant voor jaren gemak en comfort op de fiets. Dat Lees door

Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren

3 producten in totaal

Filteren
is natuurlijk belangrijk en zeker als er in de leeftijd van 10 tot 14 jaar gefietst kan worden op een 26 inch transportfiets mat zwart. Dat is namelijk mogelijk en de 26 inch transportfietsen mat zwart zijn dan ook speciaal voor deze leeftijdsklasse ontworpen. Daarbij zijn deze fietsen uitgevoerd met zadels en sturen die in hoogte kunnen worden versteld. Dat is noodzakelijk omdat kinderen in de genoemde leeftijdscategorie nu eenmaal snel kunnen groeien.

De transportfietsen 26 inch mat zwart zien er fantastisch uit en dat komt uiteraard door het klassieke karakter in combinatie met een eigentijds design. Het klassieke karakter komt tot uitdrukking in het ontwerp en door de aanwezigheid van de voordrager. Het voorrek op de transportfiets 26 inch mat zwart biedt daarbij praktisch gemak, want er kan gemakkelijk een tas op gezet worden.

26 inch transportfiets mat zwart vandaag besteld, morgen in huis

Als de keuze voor een mat zwarte transportfiets 26 inch eenmaal is gemaakt dan is het wel zo leuk om er zo snel mogelijk op te kunnen fietsen. Dat kan heel snel als u de bestelling van de 26 inch transportfiets mat zwart vandaag voor 13.00 uur in orde maakt. Voor bestellingen van 26 inch transportfietsen mat zwart die voor 13.00 uur binnen zijn, geldt namelijk dat de levering ervan de volgende dag al plaatsvindt.

> Bekijk ook eens een andere transportfietsen 26 inch

Geen verzendkosten bij uw bestelling!

Bijkomend voordeel als u bij Fietsenopfietsen.nl een transportfiets 26 inch mat zwart bestelt, is dat er geen verzendkosten gerekend worden. Op het gehele assortiment is namelijk gratis verzending van toepassing. Daarnaast profiteert u van de keuze tussen het vooraf betalen of achteraf betalen. Deze service is eveneens op alle transportfietsen 26 inch mat zwart van toepassing.

> Ook een transportfiets voor de rest van het gezin?