Blauwe meisjesfiets 10 inch: Vóór 15.00 uur besteld, morgen al in huis

De meeste ouders geven hun dochter haar allereerste fiets als zij tussen de 1 en 3 Lees door

Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
 1. Disney Frozen 2 Kinderfiets - Meisjes - 10 inch - Blauw/Paars - Doortrapper Disney Frozen 2 Kinderfiets 10 inch - Blauw/Paars
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 109,95 Speciale prijs 95,95
  Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
 2. Peppa Pig Kinderfiets - Meisjes - 10 inch - Roze/Blauw - Doortrapper Peppa Pig Kinderfiets 10 inch - Roze/Blauw
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 109,95 Speciale prijs 95,95
  Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
 3. Woezel & Pip Kinderfiets - Meisjes - 10 inch - Mint Blauw/Roze - Doortrapper Woezel & Pip Kinderfiets 10 inch - Mint Blauw/Roze
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 109,95 Speciale prijs 95,95
  Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*

3 producten in totaal

Filteren
jaar oud is. Valt uw dochter ook in deze leeftijdscategorie? Dan kunt u haar verrassen door een prachtige meisjesfiets voor haar te kopen. Wij hebben een groot assortiment meisjesfietsen in alle soorten, maten en kleuren. Ook als u een blauwe meisjesfiets 10 inch voor uw dochter wil kopen, zit u goed bij ons.

Bestelt u de allereerste fiets van uw dochter op een werkdag voor 13:00 uur, dan heeft u uw aankoop morgen al in huis. Dit betekent dat uw dochter morgen al rondjes kan rijden op haar gloednieuwe fiets.

10 inch of 12 inch?

De maten van kinderfietsen worden uitgedrukt in inch. De maat 10 inch is de kleinste maat voor een kinderfiets. Deze maat wordt doorgaans gebruikt door kinderen van 1, 2 of 3 jaar oud. Valt uw dochter in deze leeftijdscategorie? Dan is de kans groot dat ook zij een fiets van 10 inch nodig heeft.

Toch staat dit niet vast. Welke maat fiets uw dochter nodig heeft, is namelijk niet afhankelijk van haar leeftijd. Dit is afhankelijk van haar lengte. Is uw dochter tussen de 85 en 100 centimeter groot? Dan is een fiets van 10 inch perfect voor haar.

Is uw dochter rond de 95 centimeter groot? Dan kunt u al kijken naar een fiets van 12 inch. Een kind met een lengte van 95 centimeter kan op een fiets van 10 inch rijden, maar deze fiets wordt wel snel te klein. Als uw dochter deze lengte heeft, kunt u beter een 12 inch fiets voor haar kopen.

> Loopfiets 3 jaar online kopen: Bezorging = geheel gratis!

Uw dochter leren goed met haar fiets om te gaan: 3 tips

Kinderen kunnen echte wildebrassen zijn. Jongens kunnen er wat van, maar ook meisjes kunnen wild met hun spulletjes omgaan. Wilt u voorkomen dat de nieuwe fiets van uw dochter in een mum van tijd kapot gaat? Gebruik dan onderstaande tips en u leert uw dochter goed om te gaan met haar blauwe meisjesfiets 10 inch, hoe jong ze ook is.

 • Geef zelf het goede voorbeeld. Jonge kinderen doen hun ouders na. Als u voorzichtig omgaat met de nieuwe fiets van uw dochter, doet zij dit ook.
 • Leer uw dochter haar fiets netjes te parkeren. De fiets op de grond gooien is niet de bedoeling!
 • Leer uw dochter haar fiets netjes op te ruimen na het spelen. Blijft de fiets altijd in de tuin staan, dan roest deze sneller. Opruimen is dan ook beter.