Meisjesfiets 12 inch: voor 15:00 besteld = morgen in huis!

Bij een meisjesfiets 12 inch is het belangrijk dat jouw dochter veilig op de fiets kan Lees door

Van laag naar hoog sorteren

22 producten in totaal

Filteren

22 producten in totaal

Filteren
zitten. Onze meisjesfietsen zijn van zeer goede kwaliteit en zijn allemaal voorzien van zijwieltjes. De veiligheid van je dochter is het allerbelangrijkste. Meisjesfietsen met de 12 inch maat zijn geschikt voor kinderen met een lengte van 95 cm. Kinderen met deze lengte vallen veelal in de leeftijdscategorie 2 tot 4 jaar. Dit is overigens wel een richtlijn en geen officiële maatstaf. De officiële richtlijn voor de 12 inch fiets is als volgt:

  1. Lichaamslengte tot 95 cm
  2. Leeftijd 2-4 jaar
  3. Kledingmaat 92 - 98

Uitleg richtlijnen inchmaat

Bovenstaande punten zijn richtlijnen. Logischerwijs zijn er ook uitzonderingen op deze regels. Kinderen met de leeftijd 2-4 jaar kunnen ook een stuk kleiner of groter zijn dan 95 cm. Bij het bepalen van de inchmaat is het belangrijker om naar de lengte van het kind te kijken dan naar de leeftijd. Een belangrijk aspect van een meidenfiets is het gebruikscomfort voor de jeugdige fietser. Daarom zijn alle zadels en sturen bij in hoogte verstelbaar. Denk je dat de meidenfiets 12 inch net een slag te klein is? Schroom dan niet om een 14 inch fiets online te bestellen. Wij adviseren onze klanten om eerder te kiezen voor een fiets die iets te groot is dan een fiets die precies goed is qua lengte. Het op de groei kopen van een fiets is verstandig, alleen is het wel belangrijk dat je rekening houdt met het veilig op- en afstappen. Een kind moet wel met haar voeten de grond kunnen raken. Toe aan een grotere inchmaat?

> Een kinderfiets voor 4 jarige of fiets kind 2 jaar online bestellen: Profiteer van 40% korting!

Opvallende en veilige 12 inch meisjesfiets

Alle 12 inch meisjesfietsen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. Elk merk heeft een unieke uitstraling waardoor deze erg opvallen. Omdat de fiets erg opvalt, valt je kind ook meer op in het verkeer. Met deze hippe en opvallende 12 inch meisjesfietsen zorg je er dus voor dat je kind veiliger over straat kan fietsen. Alle meisjesfietsen voldoen aan alle veiligheidseisen, denk hierbij aan:

  • Goede reflectoren 
  • Goed werkende remmen 
  • Sterk frame
  • Zijwielen

> Bekijk hier alle fietsen met zijwielen.

Hoe maak ik een keuze uit het gevarieerde aanbod van de meisjesfietsen 12 inch?

Filter het aanbod naar aanleiding van jouw persoonlijke wensen, bijvoorbeeld op prijs, merk, kleur of framemaat. De prijsverschillen in deze categorie zijn minimaal. Tip: laat je kind of de persoon aan wie je deze fiets cadeau geeft, meekijken tijdens het uitzoeken van de fiets. Zo voelt een kind zich meer vertrouwd met de fiets.
Een ander goed idee is om 2-3 fietsen tegelijkertijd uit te kiezen en deze fietsen vervolgens te vergelijken op het gebied van de specificaties. Wist je dat roze de meest populaire kleur is? Naast roze zijn de volgende kleuren erg in trek:

  • Rood
  • Wit
  • Paars

Wil je je verder oriënteren op het totale aanbod? Bekijk dan de rest van het meidenfiets assortiment. Bekijk ook het gehele aanbod van onze fietsen winkel.

We hebben ook nog de volgende meisjesfiets inchmaten:

> Bekijk ook de meisjesfietsen beste getest!