Sorteren op:
SuperSuper Meisjesfiets

Meisjesfiets kopen: binnen 24 uur in huis!

De meisjesfiets is een populaire fiets voor kleine meisjes tot tienermeiden. Meiden fietsen zijn bij ons Lees door

Van laag naar hoog sorteren

36 producten in totaal

Filteren

36 producten in totaal

Filteren
online verkrijgbaar in diverse inchmaten, kleuren en modellen. Alle meisjesfietsen zijn er met of zonder zijwielen, versnellingen en terugtraprem. Het bestelgemak en de mogelijkheid om diep in te zoomen op de details van de meisjesfietsen zorgen ervoor dat online bestellen wel heel gemakkelijk wordt. Bekijk ons aanbod en selecteer je favoriete goedkope meisjesfiets.

Verschillende merken meisjesfietsen

Afhankelijk van de leeftijdsfase van je kind zal je op zoek zijn naar specifieke wensen. Waar het ene meisje houdt van een sportief fiets, zullen andere meiden eerder kiezen voor een klassieke fiets waarbij ze iets meer rechtop zitten. In ons aanbod zijn verschillende stijlen en fietsmerken vertegenwoordigd. Van een roze meisjesfiets met opvallende prints, tot fietsen met rustige kleuren zonder motief. Door dit grote aanbod kunnen alle meisjes rondrijden op de meisjes kinderfiets die hen het meeste aanspreekt. De volgende fietsmerken kun je terugvinden in het assortiment:

  • Popal meisjesfiets (zie hier het overzicht met alle Popal kinderfietsen
  • Altec
  • SuperSuper
  • Spirit

Hoe kies ik de juiste inchmaat van de meisjesfiets?

Bij de aanschaf van een goedkope meisjesfiets is de allerbelangrijkste pijler de veiligheid van je dochter. Veel ouders kiezen er bewust voor om een fiets op de groei te kopen. Dit raden wij af. Het is belangrijk dat kinderen altijd met hun voeten bij de grond komen. Selecteer een fiets daarom altijd op de hoeveelheid inch.

De inchmaat is afhankelijk van de lichaamslengte, leeftijd en kledingmaat, waarbij geldt dat de lichaamslengte de belangrijkste factor is.

Tip: Ben je op zoek naar een fiets voor een kind in de leeftijd van 2-4 jaar? Kijk dan ook of de fietsen wel/niet beschikken over zijwieltjes. De 12 inch meisjesfietsen beschikken vaak over afschroefbare zijwielen. Vanaf 14 inch zijn er ook fietsen voor meisjes met handremmen. Wil je jouw dochter leren fietsen? Dan is het makkelijker om te beginnen met een terugtraprem in combinatie met een handrem. De meisjesfiets is verkrijgbaar in verschillende inchmaten.

Naast de meisjesfiets is de omafiets ook erg populair. Ook hebben we leuke kinderfietsjes in ons assortiment!

Meidenfiets kopen: tips voor de aanschaf van een meisjesfiets

Het online aanbod van fietsen is vrij divers. Het kan gebeuren dat je het overzicht niet meer hebt. Dit is eenvoudig op te lossen. Selecteer in het navigatiemenu op specificaties als kleur, prijs, model en merk. Het beeld zal zich vullen met fietsen van jouw voorkeur.

> Samen met je dochter fietsen? Schaf een damesfiets aan tegen een korting van 40%!

Meidenfiets kopen: tips voor de aanschaf van een meisjesfiets

Het online aanbod van fietsen is vrij divers. Het kan gebeuren dat je het overzicht niet meer hebt. Dit is eenvoudig op te lossen. Selecteer in het navigatiemenu op specificaties als kleur, prijs, model en merk. Het beeld zal zich vullen met fietsen van jouw voorkeur

De richtlijnen voor de inchmaten van een fiets zijn als volgt:

10 inch meisjesfiets: geschikt voor kinderen van 2-4 jaar
12 inch meisjesfiets: geschikt voor kinderen van 2-4 jaar
14 inch meisjesfiets: geschikt voor kinderen van 3-5 jaar
16 inch meisjesfiets: geschikt voor kinderen van 4-6 jaar
18 inch meisjesfiets: geschikt voor kinderen van 5-7 jaar
20 inch meisjesfiets: geschikt voor kinderen van 6-8 jaar
22 inch meisjesfiets: geschikt voor kinderen van 7-9 jaar
24 inch meisjesfiets: geschikt voor kinderen van 8-12 jaar
26 inch meisjesfiets: geschikt voor kinderen van 10-14 jaar

P.S. Wist je dat kinderen tussen 1,5 en 2 jaar oud kunnen leren om in balans te blijven met behulp van een loopfiets? Naast het in balans blijven leert een kind ook hoe zij moet sturen.

> Fietsen kopen? Profiteer van de gratis verzending!

Aandachtspunten voor onderhoud van een fiets voor meiden

Als je de fiets tijdens regenachtig weer in de stalling zet dan zal dit de levensduur van de fiets verbeteren. Vooral in de winter is het belangrijk dat je de fiets zo nu en dan schoonmaakt in verband met strooizout op wegen

Houdt ook goed de status van het slot in de gaten. Mocht het slot roesten, dan kan het zijn dat je het slot moet vervangen. Kies dan ook altijd voor een goed slot zoals een ABUS slot of een AXA slot.

Andere interessante producten:

Welke maten meisjesfietsen hebben jullie in het assortiment?

Alle maten. Meisjesfietsen verkopen wij voor de allerkleinsten van 1-3 jaar (10 inch) tot en met de oudere leeftijden 10 -14 jaar (26 inch). Kijk vooral naar de lichaamslengte wanneer je de juiste maat wilt uitkiezen. 10 inch= is geschikt voor 85-100 cm, waarbij 26 inch geschikt is voor rond de 145 cm.

Welke merken meisjesfietsen hebben jullie in het assortiment?

We verkopen bekende merken als Altec, Popal, Spirit en Volare. Maar ook bijvoorbeeld voor de kleine kinderen de bekende stripfiguren als DisneyFrozen 2, Disney Princess, Minnie Mouse en Peppa Pig.

Hebben de meisjesfietsen ook versnellingen?

Jazeker. Voornamelijk de fietsen voor oudere meisjes hebben versnellingen. Vanaf de 20 inch fietsen kun je kiezen voor een fiets met versnellingen.