Altec Dutch 24 inch: gratis verzending!

Wanneer uw kind aan de serieuze groeisprint moet gaan beginnen, dan is de Altec Dutc 24 Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren

1 product

Filteren
inch hier de geschikte fiets voor. Het is namelijk een fiets voor kinderen van ongeveer 8 tot en met ongeveer 10 jaar oud. De zadelpen en de stuurpen zijn zo lang dat ze enkele keren bijgesteld kunnen worden. Daarom kan de fiets wat langer mee gaan. Wanneer uw kind een Altec fiets rijdt, dan kunt u er namelijk vanuit gaan dat deze van een kwaliteit is die langer meegaat.

De Altec Dutch 24 inc is een echte meisjesfiets. Hij is te krijgen in de kleuren wit, zwart en roze. Toch is de kleur niet het belangrijkste kenmerk als het om deze fiets gaat. Hij is namelijk ook erg praktisch. Een aantal belangrijke accessoires zitten er standaard op. Dit geldt bijvoorbeeld voor:

  • Bagagedrager met snelbinders
  • 3 versnellingen van Shimano
  • Terugtraprem op de achterzijde
  • Bijgeleverd slot

Meisjesfietsen Dutch 24 inch van Altec: snel in elkaar te zetten

De meisjesfietsen Dutch 24 inch van Altec zijn gemakkelijk in elkaar te zetten. Dat komt in de eerste plaats omdat ze al voor negentig procent zijn gemonteerd als ze bij u worden afgeleverd. Het frame, het achterwiel en de voorvork zitten al op hun plaats. De laatste delen moet u vervolgens zelf doen. U zet bijvoorbeeld het stuur, het zadel en het voorwiel er zelf even op met een steeksleutel.

Daarnaast moet u nog een aantal kleine onderdelen zelf erop zetten om het af te maken. U moet bijvoorbeeld de trappers er even in vastzetten. Ook de bel moet erop geschroefd worden. Kiest u voor een extra accessoire, dan wordt deze natuurlijk ook los aangeleverd. Dit kunt u vaak ook met een steeksleutel of een inbussleutel snel vastzetten. Het geheel monteren kost u misschien twintig minuten.

> Vandaag voor 13u besteld, morgen in huis: De Altec Dutch 26 inch fietsen!

Een verzekering tegen diefstal en schade

De Altec Dutch 24 inch is natuurlijk een mooie fiets. Dat wilt u graag zo houden. Toch liggen er allerlei gevaren op de loer waardoor dit verpest kan worden. Denk bijvoorbeeld aan vandalisme, ongelukken of simpelweg door verkeerd gebruik. Er kan dan allerlei schade ontstaan. Gelukkig kunt u zich hier gemakkelijk tegen verzekeren. Voor een klein bedrag per maand kunt u er een jaar lang zeker van zijn dat de kosten voor reparatie volledig gedekt zullen worden.

Een ander probleem kan diefstal zijn. Wanneer u de fiets bijvoorbeeld uit uw woning gestolen ziet worden of er is sprake van roof. Dan is het ook fijn om te weten dat er opties in de verzekering zijn om de kosten hiervoor te dekken.

> Niet gevonden wat u zocht? Misschien is de Altec Dutch 28 inch fiets iets voor u!