Altec Marquant fiets: gratis thuisbezorgd in 24u!

Na vele jaren steeds een nieuwe fiets die een maatje groter was te hebben gekocht, komt Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
er een moment dat u de grootste maat voor uw zoon of dochter nodig heeft. Vanaf ongeveer de leeftijd van 14 jaar kunnen kinderen namelijk moeiteloos op een volwassen fiets rijden. Ze hebben hier dan de lengte voor. Dit betekent dat deze fiets van hoge kwaliteit moet zijn zodat hij lang mee kan.

Een goed voorbeeld is de Marquant fiets van Altec. Deze fietsen zijn gebouwd om vele jaren door weer en wind in goede staat te blijven. Dit komt onder andere door het materiaal dat gebruikt is voor de onderdelen. Dit maakt de fiets stevig en stabiel zodat hij wel tegen een stootje kan. Er zijn een aantal voorbeeld van te geven, zoals:

  • Voor het frame is staal gebruikt
  • Voor de velgen is dubbelwandig aluminium gebruikt
  • De fiets heeft een vaste voorvork
  • Sterke handremmen met een V-brake-systeem

Fietsen Marquant 28 inch van Altec: veel kortingen te krijgen

Wie de fietsen Marquant 28 inch van Altec aanschaft, kan dat ook nog eens tegen flink gereduceerde prijzen doen. Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden om enige korting op de aanschafprijs te krijgen. Soms is dat al een korting bij het bestellen. Bijvoorbeeld omdat er bundelkorting wordt gegeven wanneer u meerdere producten tegelijk bestelt in één keer. U heeft dan al snel wat extra voordeel hiervan.

Daarnaast worden ook andere kosten bespaard. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat gratis verzending wordt geboden. Zowel het versturen als het bezorgen brengen daarom geen extra kosten met zich mee. Ook voor het monteren hoeft u niets extra’s te betalen. Bovendien kunt u de laatste monteerwerkzaamheden gewoon zelf uitvoeren. Dit maakt het aantrekkelijk om de fiets aan te schaffen voor deze prijs.

> Bekijk ook de Altec Manta fietsen: korting tot 40%

Het in elkaar zetten van de fiets

Om er zeker van te zijn dat de fiets volledig veilig en stabiel is, moet u de laatste monteerwerkzaamheden zelf uitvoeren. U moet dit natuurlijk wel op de juiste manier doen bij uw Altec Marquant fiets. Gelukkig is dit niet heel ingewikkeld. U kunt aan de hand van de handleiding zien welk onderdeel op welke plek moet komen. U kunt met een inbussleutel en een steeksleutel alles vastzetten.

Bovendien zijn de onderdelen niet heel lastig. Het gaat bijvoorbeeld om het stuur en het zadel dat op de juiste hoogte moeten komen. Daarnaast moeten onderdelen als de bel en de trappers worden vastgezet. Tot slot is het ook belangrijk dat het voorspatbord en het voorwiel goed worden gemonteerd. Test altijd alles even voordat u de eerste keer op de fiets stapt.

> Toch een andere fiets kopen? Bekijk dan eens snel de Altec Walesa fiets!