Altec Urban 28 inch fietsen: Gratis bezorging

De Altec Urban 28 inch fiets is een echte transportfiets. Je fietst er niet alleen mee Lees door

Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren

2 producten in totaal

Filteren
voor je plezier maar de Altec Urban fiets in 28 inch is ook nog eens hartstikke praktisch. Bestel jouw nieuwe Altec Urban fiets vandaag voor 15:00 in de webshop en je fietst er morgen al mee weg.

Waarom de Altec Urban fiets 28 inch?

De ideale compagnon vind je in de Altec Urban 28 inch fiets. Ook als je veel gebruik maakt van de fiets. Je fietst in stijl en comfortabel overal naartoe. Je werk, de supermarkt en je brengt de kinderen naar school, het voetbalveld, muziekles en naar vriendjes en vriendinnetjes. De Altec Urban fiets in 28 inch is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en super praktisch door de volgende onderdelen:

  • Voorrek
  • Bagagedrager
  • Stalen frame
  • Brede banden
  • Plek voor een kinderzitje (voor en/of achter)
  • Stuurslot
  • Dubbele standaard
  • Verend zadel

Voeg accessoires toe

Naast een comfortabele rit op de fiets Altec Urban 28 inch, is een veilige fietstocht net zo belangrijk. En misschien wel belangrijker. Voeg hiervoor accessoires toe zoals Ledverlichting, reflectoren en een fietsbel. Ook plaats je gemakkelijk een leuke krat of mand op het voorrek. Dit staat niet alleen mooi, maar je vervoert ook veilig al je bagage erin. Of zet zelfs een hondenmand op je voorrek voor je kleine trouwe viervoeter en fiets samen heerlijk naar het bos.

> Gratis verzending op de gehele collectie Altec Hero jongensfietsen!

Een verzekering voor je Altec Urban 28 inch fiets

Tijdens het fietsen ben je veilig maar wat dacht je van als je fiets stilstaat? Zeker nieuwe fietsen vallen goed in de smaak bij dieven en helaas zijn er ook vandalen die je fiets flink kunnen toetakelen. Met een fietsverzekering bouw je voor jezelf wat rust in. Ga zorgeloos de weg op en zet je fiets ook zorgeloos neer.

Tijdens het bestelproces van de Altec Urban fiets in 28 inch kun je ervoor kiezen om FietsZeker contact met je te laten opnemen. Dit is onze partner in fietsverzekeringen. Geef je aan dit te willen, dan nemen ze contact met je op om jouw ideale fietsverzekering af te sluiten. Kies voor een dekking tegen diefstal en schade en het is zelfs mogelijk om garantie, service en onderhoud erbij te kiezen. Zo heb je zelf helemaal geen omkijken meer naar je nieuwe fiets.

> Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens de Altec BMX fietsen!