Popal transportfiets: gratis verzending

Een transportfiets van Popal is niet alleen trendy, het is ook nog eens praktisch. Met het Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
voorrek vervoer je gemakkelijk zware spullen zoals een schooltas vol met boeken, een werkdag met een laptop erin of de dagelijkse boodschappen voor het avondeten. In ons assortiment vind je verschillende Popal transportfietsen voor jong, oud, dames, meiden, heren en jongens. Bekijk welke uitvoering en kleur er bij jou past en bestel deze voor 15:00 om er morgen al op te fietsen.

De voordelen van een Popal transportfiets

Een groot voordeel van een transportfiets van Popal is dat je veel bagage mee kunt nemen op de fiets. Plaats voor extra comfort een krat of een mand op je voorrek zodat je de bagage niet eens vast hoeft te houden tijdens het fietsen. En heb je een kleine viervoeter? Er zijn zelfs hondenmanden verkrijgbaar voor op het voorrek van een transportfiets! Naast het mee kunnen nemen van bagage op de fiets, heeft een transportfiets van Popal meerdere voordelen:

 • Stalen frame: de meeste transportfietsen hebben een dubbele stang. Dit zorgt voor extra stevigheid van de fiets
 • Stuurslot en dubbele standaard: om te zorgen dat de transportfiets niet omvalt door het gewicht van de bagage, is de fiets uitgerust met een stuurslot en een dubbele standaard
 • Brede banden: transportfietsen zijn uitgerust met bredere banden dan normaal. Dit zorgt voor extra comfort tijdens het fietsen op hobbelende wegen
 • Comfortabel stuur: met een stuurbocht van 80 graden zit je altijd goed rechtop op een transportfiets. Je zit niet schuin naar voren zoals op een sportiever model fiets

Montage van Popal transportfietsen

Het enige wat je zelf hoeft te doen, als je fiets geleverd is, is de montage van de laatste onderdelen van je nieuwe transportfiets van Popal. Bij de levering krijg je een duidelijke montagehandleiding met een stappenplan, voor een zo gemakkelijk mogelijke montage. Ook online vind je de handleiding voor het monteren van Popal fietsen.

Veelgestelde vragen

 • Wat zijn transportfietsen?
  Transportfiets is een officiële term voor fietsen die goederen kunnen vervoeren. Wij verkopen het meest voorkomende model: de fiets met een voorrekje. Hier kun je handig een krat of tas op plaatsen.
 • In welke maten zijn de fietsen beschikbaar?
  Allerlei maten. Voor zowel kindermaten (12-20 inch) als de grote fietsmaten (22-28 inch). De transportfietsen zijn in allerlei kleuren beschikbaar.
 • Welke merken transportfietsen verkopen jullie?
  Wij verkopen fietsen van de bekende merken Altec, Popal, Spirit, Volare en ChupaChups. Al vanaf €279 is een 28 inch fiets beschikbaar.

Bekijk ook: