Sorteren op:
Nostalgia herenfiets

Nostalgia herenfiets in klassieke stijl

Een Nostalgia herenfiets staat garant voor een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit. Bovendien bent u Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
bij Fietsenopfietsen.nl altijd goedkoop uit, zodat u dubbel profiteert. Als uw keuze valt op een Nostalgia fiets dan kunt u bij ons onder meer de keuze maken voor een model in een klassieke stijl. Wij hebben namelijk onder meer de unieke opafiets van dit merk beschikbaar in ons assortiment en die biedt de ideale basis om dagelijks aan het verkeer deel te nemen. De klassieke uitstraling kenmerkt zich uiteraard door het specifieke ontwerp, maar er is ook aandacht besteed aan details. Zoomt u maar eens in op de foto om deze prachtige fiets van nog dichterbij te kunnen bekijken.

Nostalgia herenfiets altijd met gratis verzending te bestellen

Hebt u een keuze voor de Nostalgia herenfiets gemaakt? U kunt verder winkelen om nog wat accessoires bij te bestellen, zoals een extra veiligheidsslot, maar ook meteen doorgaan met afrekenen. Het bestelproces begint met het plaatsen van de herenfiets in de virtuele winkelmand, waarna u op de knop voor verder doorgaan met afrekenen kunt klikken. Daarna wordt gevraagd om uw persoonlijke gegevens in te vullen en ziet u gelijk dat de herenfiets gratis verzonden wordt. Dat is standaard en ziet u ook bij herenfietsen van andere merken terug. Vervolgens wordt een overzicht met betaalopties geboden en daar krijgt u de keuze voorgelegd om gelijk af te rekenen of om na ontvangst van de herenfiets te betalen. U mag zelf kiezen wat u het beste uitkomt.

In welke framematen zijn herenfietsen beschikbaar?

Herenfietsen zijn in verschillende framematen verkrijgbaar. Aan de hand van je lichaamslengte kies je een framemaat. De framemaat kan variëren van 46cm t/m 63cm. Welk framemaat geschikt is voor welke lengte kan je bekijken in onze matentabel.

Welke merken herenfietsen hebben jullie in het assortiment?

Wij verkopen de merken Altec, Popal, Spirit, Maze, MBM en Unit. Al vanaf €179,- heb je een mooie herenfiets!

In hoeveel kleuren zijn de herenfietsen beschikbaar?

Meer dan 12+ kleuren. Vink een kleur aan in het filtermenu en alleen fietsen met die kleur verschijnen op het scherm. Ook zijn kleurencombinaties mogelijk.