Sorteren op:
Altec omafiets

Altec omafiets: Gratis verzending

Een omafiets is allang niet meer alleen voor oma’s. Dit model is geschikt voor elke fietser. Lees door

Van laag naar hoog sorteren

16 producten in totaal

Filteren

16 producten in totaal

Filteren
Voor diegene die er net mee begint. Voor verstokte fietsers. Of voor fietsers die af en toe eens de auto opzij zetten om de fiets te pakken. Voor al deze mensen maakten wij een speciale selectie Altec omafietsen met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Bekijk ons diverse assortiment en kies je favoriet. Voor jezelf of voor een ander.

Filter je Altec omafiets op diverse kenmerken

Het complete overzicht met alle modellen stel je in de gelegenheid jouw favoriete Altec omafiets te ontdekken. De fietsen variëren in stijl en kleur. Zo zijn er Altec omafietsen met een voorrek en versnellingen, maar zijn er ook fietsen met alleen een terugtraprem die bijvoorbeeld van een prachtige print op de jasbeschermers zijn voorzien. Bekijk de afbeeldingen maar eens en lees de productdetails, waarna je direct jouw favoriete Altec omafiets kunt bestellen.

Wil je direct een selectie maken van Altec omafietsen die binnen je gading vallen? Filter dan in het navigatiemenu op kenmerken als:

 • Wielmaten
 • Framematen
 • Kleuren
 • Prijzen

Ook kun je filteren op kenmerken als serie, materiaal frame en de aanwezigheid van een voorrek en/ of stuurslot.

Altec omafiets in allerlei maten

Wij presenteren graag een zo volledig mogelijk aanbod Altec omafietsen. Voor vrijwel alle maten van een omafiets van Altec kun je bij ons terecht. Wij bieden een fiets van Altec aan vanaf 20 inch voor meisjes tot 28 inch fietsen voor volwassenen, waaronder de damesfiets van Altec. Maar hoe weet je exact welke maat je nodig hebt. Hieronder staan verschillende suggesties:

 • Fietsmaat berekenen kinderen
  Bij kinderen zul je de maat voor een omafiets van Altec bepalen aan de hand van de lichaamslengte van het kind. Hiervoor maakten wij een handige matentabel. Bekijk deze tabel en vind de juiste inchmaat bij de lichaamslengte en leeftijd van je kind.
 • Fietsmaat berekenen volwassenen
  De meeste volwassenen stappen op een omafiets van Altec met 28 inch wielen. Voor hen is niet de hoeveelheid inch, maar voornamelijk de framemaat van belang. De framemaat bereken je op de volgende manier:
  1. Ga met je tegen de muur staan met je voeten 20 centimeter van elkaar;
  2. Meet voor de binnenbeenlengte de afstand van je kruis tot de grond in cm;
  3. De juiste framehoogte is; de binnenbeenlengte maal 0,66

Welke merken omafietsen verkopen jullie?

Wij hebben fietsen van deze merken in het assortiment: Altec, Popal, Spirit, Volare en ChupaChups.

Hoeveel versnellingen hebben de omafietsen?

Dat verschilt per model. We verkopen zowel omafietsen zonder versnelling als met 3 of 7 versnellingen.

In hoeveel kleuren zijn de omafietsen beschikbaar?

Je kunt de fietsen in allerlei kleuren bestellen. We hebben meer dan 12 verschillende kleuren in het assortiment. Daarnaast verkopen we ook fietsen met een leuke print.