Sorteren op:

Uitgebreid assortiment rode omafietsen

Wij van Fietsenopfietsen.nl bieden u graag een uitgebreid assortiment aan zodat u een rode omafiets vindt Lees door

Van laag naar hoog sorteren

7 producten in totaal

Filteren

7 producten in totaal

Filteren
die het meeste aansluit bij uw wensen en behoeften. De fietsen zijn dan ook in verschillende maten en prijsklassen verkrijgbaar. Om de keuze voor u eenvoudiger te maken is het mogelijk om de omafietsen te filteren op bepaalde factoren. U kunt kiezen in welke prijsklasse u een fiets zoekt, van welk merk u een fiets wilt en welke kleur u prefereert. De rode omafietsen van fietsenopfietsen.nl zijn zeer eenvoudig te bestellen. Wij hebben een simpel bestelproces waardoor u binnen een paar minuten klaar bent met bestellen. Het begint allemaal bij het invullen van uw persoonlijke gegevens zodat wij uw contactgegevens hebben en een afleveradres. Daarna moet u een verzendwijze kiezen, hoe wilt u dat de fiets bij u wordt afgeleverd. Wanneer u dit hebt gedaan moet u een betaalmethode kiezen. Bij ons kunt u meerde methodes gebruiken om uw rode omafiets te betalen. Zo kunt u gebruik maken van Ideal, PayPal, creditcard of een bankoverschrijving.  Nadat u de betaling hebt afgerond krijgt u een besteloverzicht, hierop kunt u uw bestelling terug zien.

Topkwaliteit rode omafietsen

De rode omafietsen van Fietsenopfietsen.nl zijn hoogstaande kwaliteit en gaan lange tijd mee. Deze fietsen zijn een garantie om eenvoudig van A naar B te komen. Naast de goede kwaliteit krijgt u bij het bestellen van deze rode fietsen ook een uitstekende service. U heeft gegarandeerd binnen twee dagen in huis, mits op werkdagen bestelt. Wilt u de fiets morgen al in huis hebben? Dan moet u voor 12 uur bestellen.

Welke merken omafietsen verkopen jullie?

Wij hebben fietsen van deze merken in het assortiment: Altec, Popal, Spirit, Volare en ChupaChups.

Hoeveel versnellingen hebben de omafietsen?

Dat verschilt per model. We verkopen zowel omafietsen zonder versnelling als met 3 of 7 versnellingen.

In hoeveel kleuren zijn de omafietsen beschikbaar?

Je kunt de fietsen in allerlei kleuren bestellen. We hebben meer dan 12 verschillende kleuren in het assortiment. Daarnaast verkopen we ook fietsen met een leuke print.