Sorteren op:

Oranje kinderfiets: Gratis bezorging op het gehele assortiment!

En oranje kinderfiets is zeker te vinden in het assortiment dat Fietsenopfietsen.nl u te bieden heeft. Lees door

Van laag naar hoog sorteren

7 producten in totaal

Filteren

7 producten in totaal

Filteren
Wij bieden namelijk fietsen aan in allerlei kleuren en voor de kinderen geldt dat er bij ons altijd een oranje kinderfiets gevonden kan worden. De kleur van het frame is doorgaans bepalend, maar er kunnen uiteraard andere kleuraccenten aan de fiets zijn toegevoegd. De combinatie van zwart/oranje is bijvoorbeeld bijzonder stijlvol en zeker als er ook nog grijze details te zien zijn. Dit is een voorbeeld, zoals een oranje kinderfiets in wielmaat 12 inch eruit kan zien, waarbij er andere kleuraccenten zijn toegevoegd om de fiets een extra spectaculair uiterlijk mee te geven.

Kinderfiets oranje altijd voor de laagste prijs

 U hebt altijd voordeel als u een kinderfiets oranje bij Fietsenopfietsen.nl bestelt. Het voordeel uit zich onder meer in de laagste prijs die wij hanteren, maar ook in de gratis verzending. Dat wij geen verzendkosten in rekening brengen, scheelt u namelijk weer extra in de portemonnee. U ziet zelf bij alle fietsen de originele prijs staan en de laagste prijs die daarnaast staat vermeld. Direct voordeel waar u nu van kunt profiteren door meteen een bestelling te plaatsen bij Fietsenopfietsen.nl. Ten aanzien van de mogelijkheden om te betalen, kunt u bij het online afrekenen onder meer de keuze maken voor het betalen via iDeal of PayPal. Er is echter ook een andere betaalservice die wij bieden en dat is de mogelijkheid na bezorging van de kinderfiets te betalen.

In welke inchmaten zijn de kinderfietsen verkrijgbaar?

De kinderfietsen zijn verkrijgbaar in de inchmaten 10/12/14/16/18/20/22/24/26/28. 10 inch is geschikt voor de leeftijd 1-3 jaar, waarbij 28 inch geschikt is voor 12+ jaar.

In hoeveel kleuren zijn de kinderfietsen beschikbaar?

De kinderfietsen zijn verkrijgbaar in 15+ kleuren, waarbij wit / zwart / roze de meest populaire kleuren zijn.

Wat voor soort kinderfietsen verkopen jullie?

Wij verkopen kinderfietsen in allerlei soorten, maten en kleuren. Wij verkopen zowel kinderfietsen voor kleintjes met duwstang, loopfietsen en zijwieltjes, als grotere kinderfietsen met versnellingen en stoere voorrekjes.