Sorteren op:

Oranje kinderfietsen 14 inch: tot 40% korting!

Oranje kinderfietsen 14 inch zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd vanaf een jaar of 3 Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
tot ongeveer de leeftijd van 5 jaar. Uw kind kan er dan ook langere tijd op fietsen, want het zadel en het stuur kunnen steeds na een groeispurt weer op de betreffende lengte afgesteld worden. Als u voor uw kind van 3 jaar een 14 inch kinderfiets oranje aanschaft dan is de kans groot dat het een eerste fiets betreft. De 14 inch kinderfietsen oranje beschikken over zijwieltjes, zodat er veilig kan worden gefietst.

De kinderfietsen 14 inch oranje bieden de nodige stabiliteit door de aanwezigheid van de zijwieltjes, maar die kunt u er uiteraard op ieder moment afhalen. Het ene kind zal wat sneller in staat zijn om zonder deze ondersteuning te fietsen. Zo zal het ene kind al na enige fietservaring op een kinderfiets 14 inch oranje zonder zijwieltjes kunnen fietsen en een ander kind doet er wat langer over.

14 inch kinderfiets oranje met gratis verzending geleverd

Een oranje kinderfiets 14 inch die besteld wordt voor 13.00 uur kan de dag erna al in uw bezit komen. De 14 inch kinderfietsen oranje zijn bij ons op voorraad. Dat maakt een snelle bezorging mogelijk. Daar komt nog een extra voordeel bij kijken, want als u een 14 inch kinderfiets oranje koopt dan hoeft u bij ons geen verzendkosten te betalen. Dat scheelt extra op de toch al voordelige prijs.

> Bekijk ook onze andere kinderfietsen 14 inch

Koop een fietshelm!

Kinderen kunnen op een kinderfiets 14 inch oranje snel vooruitkomen en dat betekent dat er zich door wild gedrag ook wel eens ongelukjes voor kunnen doen. Wij raden dan ook aan om uw kind met een fietshelm te laten fietsen. Naast dat wij kinderfietsen 14 inch oranje in het assortiment hebben, geldt dat ook voor fietshelmen voor kinderen.

> Het gehele assortiment goedkope kinderfietsen bekijken? Klik dan snel door!

Voor welke leeftijd is de 14 inch kinderfiets geschikt?

De 14 inch fietsen zijn goed geschikt voor kinderen van 3-5 jaar. Natuurlijk is het ene kind het andere kind niet. Kijk daarom vooral naar de lengte van je kind. Is jouw kind rond de 100 cm? Dan is de 14 inch kinderfiets zeker geschikt.

Zijn de 14 inch fietsen ook met mandje verkrijgbaar?

Ja, ook met mandje is de fiets verkrijgbaar. Daarnaast zijn er ook fietsen in het assortiment met een mooi voorrekje. Vink jouw keuze aan in het filtermenu van de webshop.

In welke kleuren leveren jullie de 14 inch fietsen?

In maar liefst 11+ kleuren. Kies een mooie kleur uit het filtermenu en de meest vrolijke kleuren verschijnen op je beeldscherm.