Sorteren op:

Oranje kinderfietsen 22 inch: tot 40% voordeel!

Het aanbod met oranje kinderfietsen 22 inch is afgestemd op kinderen in de leeftijdsklasse van 7 Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
tot 9 jaar. Daarbij wordt uitgegaan van een lichaamslengte van 122 centimeter en van kledingmaat 122-128. In deze leeftijdsklasse kan uw kind snel groeien. Dan is het praktisch om te weten dat de kinderfietsen 22 inch oranje over een verstelbaar zadel en stuur beschikken. U kunt dan ook nadat uw kind langer is geworden weer voor de ideale zithouding op de 22 inch kinderfiets oranje zorgen door het zadel en stuur te verstellen.

Kinderfietsen 22 inch oranje worden met moderne designs aangeboden, waarbij de selectie die wij presenteren onder meer gebaseerd is op de kwaliteit. Kinderen van 7 tot 9 jaar zijn gebaat bij een stevige fiets die tegen een stootje kan. Dat is dan ook van toepassing op het aanbod dat wij presenteren. De kwaliteit van de kinderfiets 22 inch oranje is dan ook gegarandeerd.

22 inch kinderfiets oranje met gratis verzending

U profiteert bij het kopen van een oranje kinderfiets 22 inch van onze klantvriendelijke service. Dat betekent onder meer dat u de 22 inch kinderfiets oranje met gratis verzending krijgt bezorgd. Voor wat de levering van 22 inch kinderfietsen oranje is het zo dat u de bestelling binnen een dag al in ontvangst kunt nemen. In ieder geval als de bestelling voor 13.00 uur gedaan is op een werkdag.

> Een andere 22 inch kinderfiets halen?

Bepaal zelf wanneer u betaald

De klantvriendelijke service van Fietsenopfietsen.nl betekent ook dat u bij de aanschaf van een kinderfiets 22 inch oranje kunt kiezen of u vooraf betaalt of dat pas na de tijd wenst te doen. Deze optie is van toepassing op alle kinderfietsen 22 inch oranje die wij in het aanbod beschikbaar hebben en geldt ook voor de rest van het assortiment.

> Een andere goedkope kinderfiets kopen?