Sorteren op:

Oranje kinderfietsen 24 inch: tot 40% voordeel

Oranje kinderfietsen 24 inch worden aangeboden met een modern design. Niet alleen het design is modern, Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
maar uiteraard ook alle eigenschappen waarmee de 24 inch kinderfietsen oranje zijn uitgevoerd. Een 24 inch kinderfiets oranje kan uw kind meerdere jaren fietsplezier geven. Het is namelijk zo dat het aanbod gelet op de wielmaat voor jongens en meisjes in de leeftijd vanaf 8 jaar geschikt is.

Er wordt echter eerder gekeken naar de lengte van kinderen bij de aanschaf van een fiets. Een kind van 8 jaar dat 1.30 meter is, kan prima uit de voeten op een kinderfiets 24 inch oranje. Als uw kind deze lengte echter nog niet heeft bereikt, dan kunt u uit een ander aanbod een keuze maken. Het kan echter ook zo zijn dat uw kind 7 jaar is en al 1.30 meter is. In dat geval kan wel weer een keuze gemaakt worden uit het aanbod met kinderfietsen 24 inch oranje.

24 inch kinderfiets oranje binnen 24 uur bezorgd

De klantvriendelijke service van Fietsenopfietsen.nl zorgt ervoor dat u bij het kopen van een oranje kinderfiets 24 inch van meerdere voordelen profiteert. Bijvoorbeeld van de gratis verzending als de 24 inch kinderfiets oranje thuis wordt bezorgd. Verzendkosten worden namelijk niet in rekening gebracht als het gaat om de levering van 24 inch kinderfietsen oranje.

> Bekijk ook de andere kinderfietsen 24 inch

Snel bij u thuis bezorgd!

Bovendien profiteert u van het voordeel dat de kinderfiets 24 inch oranje van uw keuze snel wordt bezorgd en dat kan al binnen 24 uur na de bestelling zijn. De volgende dag bezorging is een service die wordt aangeboden voor kinderfietsen 24 inch oranje die voor 13.00 uur zijn besteld. U kunt overigens zelf kiezen of u de betaling vooraf doet bij uw bestelling of pas na de tijd als de fiets ontvangen is.

> Ook een kinderfiets 14 inch nodig?

Voor welke leeftijd is een kinderfiets van 24 inch?

24 inch fietsen zijn geschikt voor de leeftijd 8 - 12. Het ene kind groeit sneller dan het andere kind. Let daarom meer op de lengte. 24 inch fiets is geschikt voor een lengte rond de 130 cm.

Verkopen jullie ook 24 inch fietsen met versnellingen?

Jazeker. Vrijwel alle 24 inch kinderfietsen hebben versnellingen. Je kunt dus kiezen voor of géén versnelling of 3 versnellingen.

In welke kleuren zijn de 24 inch fietsen beschikbaar?

Onze kinderfietsen 24 inch zijn verkrijgbaar in 9+ kleuren. Vaak zijn de kleuren gecombineerd met een andere mooie kleur of een vrolijke print.