Sorteren op:

Oranje meisjesfietsen 26 inch: meiden vanaf 10 jaar

Oranje meisjesfietsen 26 inch zijn ideaal als uw dochter aan een andere fiets toe is. De Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
26 inch meisjesfietsen oranje doen gemakkelijk meerdere jaren dienst. Uw dochter kan er namelijk vanaf haar tiende jaar tot de leeftijd van ongeveer veertien jaar op fietsen. De aankoop van een 26 inch meisjesfiets oranje is eenmalig en uw dochter beleeft er meerdere jaren plezier aan.

Bij de aanschaf van een meisjesfiets 26 inch oranje zijn er een aantal aspecten waar u op kunt letten. Voor wat betreft de prijs geldt dat wij zeer voordelig zijn en u dan ook goedkoop kunt slagen in de aankoop van een van de meisjesfietsen 26 inch oranje. Het gebruiksdoel is een belangrijk aspect. Het maakt namelijk voor de keuze van een bepaald model uit of de oranje meisjesfiets 26 inch bedoeld is voor sportief of recreatief gebruik of bijvoorbeeld om mee naar school te fietsen.

26 inch meisjesfiets oranje: leuk cadeau voor uw dochter

Om zowel u en uw dochter tevreden te laten zijn met de aanschaf van een oranje meisjesfiets 26 inch raden wij aan om er samen even voor te gaan zitten. Zo kunt u de mogelijkheden bekijken en samen bespreken welke van de 26 inch meisjesfietsen oranje het leukste is om te kopen. Het is namelijk een aanschaf voor meerdere jaren en dan is het wel zo fijn als uw dochter zelf een 26 inch meisjesfiets oranje kan kiezen.

> Terug naar alle meisjesfietsen

Verzending = één werkdag

Meisjesfietsen 26 inch oranje die voor 13.00 uur worden besteld, kunnen de dag erna al worden geleverd. Aangezien wij de kosten voor iedereen zo laag mogelijk willen houden, geldt dat de meisjesfiets 26 inch oranje met gratis verzending geleverd wordt. Het betaalproces biedt bovendien de mogelijkheid om pas achteraf na ontvangst van de fiets de rekening te voldoen.

> Bekijk alle meisjesfietsen 26 inch

Voor welke leeftijd is de 26 inch meisjesfiets geschikt?

Voor de leeftijd van 10-14 jaar. Omdat het ene kind sneller groeit dan het andere kind, is het handiger om naar de lengte te kijken. Is jouw kind rond de 145 cm? Dan is een 26 inch fiets prima geschikt.

Hebben de 26 inch fietsen ook een voorrekje?

Dit verschilt per model. De meeste meisjesfietsen van 26 inch hebben een voorrekje boven het wiel. Daarnaast verkopen we ook modellen zonder voorrekje.

Van welke merken hebben jullie 26 inch meisjesfietsen in het assortiment?

Wij verkopen meisjesfietsen van 26 inch van de bekende merken Altec, Popal, Spirit en Volare, waarvan Altec en Popal de meest populaire fietsen zijn.