Bij een (kinder)fiets hoort een fietshelm!

Leren fietsen is een proces van vallen en opstaan. Het komt weinig voor dat een kind Lees door

Van laag naar hoog sorteren

19 producten in totaal

Filteren

19 producten in totaal

Filteren
in één dag leert fietsen. Laat staan zonder te vallen. Om deze momenten zoveel mogelijk op te vangen, mag de aankoop van een fietshelm niet ontbreken.

Kinderen in het verkeer zijn door hun onervarenheid extra kwetsbaar. De kans op vallen is vrij groot. Waar Nederlandse volwassenen fietsen ziet als hun tweede natuur zit fietsen bij kinderen nog niet in hun systeem. Het dragen van een fietshelm kind is dus zeer aan te raden. Een kinder fietshelm bestaat uit een schelp van stevig polystreen dat eventuele schokken opvangt. Je zult opgelucht zijn wanner jouw kind bij een kleine uitglijer een kinder fietshelm draagt

Omdat brommer- fietshelmen bij volwassenen vaak vooral praktisch moeten zijn, zijn sommige fabrikanten niet al te kwistig met leuke prints op de beschermlaag van het hoofddeksel. En dat terwijl er zoveel mogelijk is. Denk aan geografische prints, maar ook aan kekke kleuren voor de helm. Gelukkig kunt u bij een fietshelm kind jouw hart ophalen. Voor jouw dochter of zoon alleen het beste!

Fietshelm kinderen met diverse prints

In ons assortiment vind je kinder fietshelmen, geschikt voor kinderen in de leeftijd van 2-12 jaar met originele opdrukken, in het oog springende kleuren en zelfs een fietshelm kinder met diverse thema’s. Heeft u een klein voetballertje in huis? Schaf dan een fietshelm kind 3 jaar aan met een leuke voetbalprint. Voor kleine prinsessen hebben wij een mooie roze kinder fietshelm met bloemen en vlinders.

> Bekijk het overzicht met peuterfietsen: Bezorging is gratis op het gehele assortiment!

Maak je kind blij met een kinder fietshelm met een mooie print!

Wist u dat u niet hoeft te wachten met de aanschaf van een fietshelm kind wanneer uw kind nog niet kan fietsen. Al lang voordat uw kind kan fietsen, bewegen zij zich voort op een loopfietsje of met een loopautootje. En vaart maken kunnen ze. Aangezien vallen in een klein hoekje zit, kan je bij ons al een fietshelm kind 2 jaar aanschaffen.

Fiets kinderhelm aanbieding

Wij kunnen ons voorstellen dat je een fietshelm aanbieding aanschaft, omdat deze fietshelmen goedkoop zijn. Wij verzekeren je van een fietshelm aanbieding voor kids tegen een scherpe prijs. Houd naast de prijs, de opdruk en de pasmaat van fietshelm kinderen ook de TUV/GS goedkeuring in de gaten bij aanschaf van een fietshelm kind. Gelukkig is kinder fietshelm in ons assortiment voorzien van een TUB/GS goedkeuring. 

Bestel een kinder fietshelm aanbieding voor de fietsavonturen van jouw kind!

Kinder fietshelmen mogen niet ontbreken bij de aankoop van een kinderfiets. Heb je ook andere accessoires op orde voor de kinderfiets?

Bekijk hier onze andere fietsaccessoires: