• Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Grote fietstas: veel meenemen op reis

Een grote fietstas is ideaal om veel mee te kunnen nemen op een lange tocht op de fiets. Alleen al omdat u veel mee moet nemen wanneer u langere tijd op de fiets zal zitten kan dit natuurlijk alleen maar aan te raden zijn.

8 artikel(en)

8 artikel(en)

Hoe comfortabeler het fietsen gemaakt kan worden, hoe aantrekkelijker het wordt om dit ook daadwerkelijk te gaan doen. Extra grote fietstassen kunnen hier heel gemakkelijk heel veel bij helpen. Denk alleen al aan de volgende zaken.

Zo is het bijvoorbeeld makkelijk voor fietstassen groot model te kiezen omdat u veel spullen mee moet nemen. Een tent waarin geslapen kan worden tijdens de reis. Ook het meenemen van kleding voor verschillende omstandigheden is goed te verdedigen. Hoe groter de fietstassen zijn die meegenomen worden, hoe gemakkelijker het is om al deze spullen mee te nemen op reis. Hoe langer de tocht wordt gemaakt, hoe meer er bovendien meegenomen moet worden. Alleen al daarom is het slim om over het formaat van de tassen na te denken.

Grote fietstassen: kopen met veel korting

Een goedkope grote fietstas kan worden aangeschaft door simpelweg te kiezen voor de meest aantrekkelijke aanschafprijs. Dit is echter bij lange na niet het enige wat mee hoeft te spelen bij het kiezen van extra grote fietstassen voor een prijs die gemakkelijk te betalen is. Andere factoren die een rol spelen zijn echter op andere vlakken te vinden. Denk bijvoorbeeld alleen al aan zaken die meespelen zoals:

 • Korting op de prijs
 • Geen verzendkosten
 • Geen kosten voor montage
 • Extra korting bij aankopen in bundel

> Popal Daily Dutch: Vandaag voor 13:00 uur besteld = morgen in huis!

Goed in balans fietsen

Het gebruik van grote fietstassen kan aantrekkelijk zijn, maar het brengt ook wat gevaren met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan het fietsen bij glad weer. Om te zorgen dat dit zo goed mogelijk verloopt wanneer met volle tassen wordt gefietst is het slim om een aantal voorzorgsmaatregelen te nemen. Denk bijvoorbeeld aan het verlagen van het zadel. Zo is het net iets gemakkelijker om voet aan de grond te zetten. Ook het enigszins leeg laten lopen van de banden kan een belangrijke rol spelen om beter op de weg te kunnen blijven.

Ook het aanhouden van de weg speelt een grote rol bij het in balans blijven. Dit geldt overigens natuurlijk niet alleen bij glad weer, maar ook onder allerlei andere omstandigheden. Ook het aanhouden van het midden van de weg kan helpen. Wegen lopen immers vaak enigszins af, wat ze gladder aan de randen kan maken. Ook goed opletten is van belang. Houd de handen aan het stuur en kijk altijd goed waar de gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Dit zorgt ervoor dat het gemakkelijker wordt om hierop te reageren. Dit kan heel veel ongelukken helpen voorkomen.

> Bekijk nu de Popal meisjesfietsen: Gratis verzending en kortingen tot wel 40%!