• Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Hoverboards: Gratis verzending & korting tot -40%

Een hoverboard is het vervoermiddel van de toekomst wordt vaak gezegd. Dat neemt niet weg dat een hoverboard kopen nu al gewoon mogelijk is.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

De mooiste en meest veelzijdige modellen zijn gemakkelijk te krijgen. Alleen is het dan wel belangrijk om te weten welke de juiste is. Er is namelijk best wel wat te doen rondom de hoverboards. Daarom is het goed om te weten waarop gelet moet worden. Dit kan gaan om zaken zoals kwaliteit, prijs en andere kenmerken die van groot belang zijn.

In de eerste plaats is het natuurlijk belangrijk dat een hoverboard voldoet aan de wensen. Zo moet het board gemakkelijk te hanteren zijn. Dit betekent dus dat het makkelijk moet zijn om de balans te bewaren en dat het sturen gemakkelijk gaat. De goede hoverboards die te krijgen zijn, voldoen hier altijd wel aan. Dit geldt zeker voor gekeurde modellen. Die hebben immers alles in zich wat nodig is om op de Nederlandse wegen mee uit de voeten te kunnen. Zonder enig probleem hiermee te ervaren.

Goedkope hoverboards kopen: lees de specificaties & maak een keuze

Bij het uitzoeken van een nieuwe hoverboard komen er wellicht een hoop vragen op u af. De meeste vragen worden beantwoord bij de productspecificaties. Deze vindt u door op de producten te klikken. Bij ons vindt goedkope hoverboards tussen de € 100 en € 150. Hieronder staan nog een andere tips:

 • Hoverboards zijn voorzien van bluetooth koppeling
 • Gewicht 10,5 kg
 • Er worden geen kosten voor verzending berekend
 • Het monteren kan zelf worden gedaan

Bij Fietsenopfietsen.nl vindt u goedkope hoverboards van topkwaliteit. Met onze hoverboards kan er gemiddeld een afstand van 15-20 km worden afgelegd. Daarnaast zijn alle hoverboards CE goedgekeurd. Het kopen van een goedkope hoverboard is eenvoudig. Lees de uitgebreide productspecificaties & bestel een kleur naar keuze.

Hoverboards met bluetooth koppeling

Het merendeel van het aanbod beschikt over een koppeling met bluetooth koppeling. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld je mobiele telefoon te koppelen aan de hoverboard en muziek te luisteren. Onze hoverboards zijn makkelijk te koppelen met bluetooth. Hiervoor heeft is geen technische kennis vereist. Het bereik van de bluetooth hoverboards is 10 meter.

Hoverboards in prijscategorie € 100 tot € 150

Onze hoverboards zijn zeer scherp geprijsd in de categorie € 100 tot € 150. Zoekt u een hoverboard voor minder dan € 150.- dan bent u bij ons aan het juiste adres. De goedkope hoverboards worden binnen één werkdag bezorgd. Besteld vóór 13.00 uur? Dan betekent dat u de hoverboards de volgende dag in huis heeft. Meer weten over de technische specificaties? Klik op een van de hoverboards en scroll een klein stukje naar beneden. Hier vindt u alle specificaties opgesomd in een lijst.

Wat zijn de leukste ritjes met een hoverboard (ook wel zweefboard?

Voor de meeste mensen zal een hoverboard synoniem zijn voor een toestel waarmee het gemakkelijk en praktisch verplaatsen is. Dit is ook logisch, want deze toepassing is het meest te zien. Het is echter natuurlijk ook gewoon een leuke manier om in de buitenlucht te kunnen zijn. Vergelijk het met een ritje op de scooter, maar dan met meer beleving. Dit komt bijvoorbeeld omdat het tempo wat lager ligt en er dus echt van de omgeving genoten kan worden. Vooral als die omgeving extra aantrekkelijk is.

Een bekende tocht die heel populair is, is die rondom de Friese Meren. Dit is misschien wel de enige echte hoverboardtocht die in Nederland te vinden is. Alleen al om die reden is het interessant om deze eens te doen. Deze tocht heeft immers ook alles in zich wat een goede tocht in zich moet hebben. Denk bijvoorbeeld aan de mooie natuur, maar ook aan voldoende ruimte om te kunnen rijden zonder in de problemen te komen. Bovendien is de tocht lang genoeg, maar niet zo lang dat de batterij het niet aankan.

Een andere leuke optie is het tochtje in en om Zandvoort. Dit is geboren uit de segwaytours die hier werden georganiseerd. Een hoverboard kopen betekent dus eigenlijk ook dat er geen ontkomen aan is om deze tocht eens te doen. Dit is immers pas echt een goede test om te kijken hoe goed het model is en hoe goed ermee omgegaan kan worden. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon leuk en gezellig om een dagje naar Zandvoort te gaan en eens iets nieuws te proberen.

> Vandaag vóór 13:00 uur besteld = morgen in huis: De Popal meisjesfiets!