• Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Loopfiets: nu tot wel 40% korting

Een loopfiets is een goede manier voor zeer jonge kinderen om voor de eerste keer kennis te maken met het fietsen. Het is bijvoorbeeld gemakkelijker om de balans te houden.

13 artikel(en)

13 artikel(en)

Op die manier kan veel geleerd worden. Er zijn heel veel verschillende soorten. Het is vooral goed om te weten dat de fietsen te krijgen zijn voor scherpe prijzen waarbij tot wel 40% korting kan worden verkregen. Dit maakt het helemaal aantrekkelijk om een loopfietsje uit te zoeken voor een zoon of dochter. Dit is bijvoorbeeld een leuk cadeau voor de volgende verjaardag.

De verschillende modellen met elkaar vergelijk kan veel inzicht geven over de verschillen tussen de loopfietsjes. De ene loopfiets is de andere immers niet, ondanks de vele overeenkomsten die deze fietsen hebben. Kijk daarbij ook naar meer dan alleen de verschillen in prijs. Zo is er bijvoorbeeld in de fietsen per leeftijdscategorie te onderscheiden. Dat is ook belangrijk om te weten. Dit maakt de keuze mogelijk iets gemakkelijker.

40% korting op loopfietsen

Misschien wel het aantrekkelijkste kenmerk van de loopfiets is dat deze goedkoop te krijgen is. Kortingen op de aanschafprijs, maar bijvoorbeeld ook de verzending zijn belangrijke pluspunten wanneer over aanschaf wordt nagedacht. Zelfs al zijn de fietsen van nature al niet duur in aanschaf. Natuurlijk zijn er ook nog andere zaken, die meer specifiek belangrijk voor een fiets zijn, zoals:

 • Geschikt vanaf 18 maanden tot 4 jaar
 • Stevige bandjes onder de fietsen
 • Licht in gewicht en dus goed beheersbaar
 • Zadel dat te verstellen is
 • Gemaakt van duurzame materialen

In tegenstelling tot gewone fietsen is het bij een kinder loopfiets natuurlijk veel minder van belang dat zaken als versnellingen, remmen en verlichting goed geregeld zijn. Dit zijn zaken die later geleerd zullen worden. Het gaat er vooral op dat er met de fiets omgegaan wordt. Het leren sturen en balans houden zijn belangrijke vaardigheden die op deze manier heel goed aangeleerd goed aan kunnen worden. Dit is de belangrijkste reden waarom veel ouders ervoor kiezen al vroeg met een goedkope loopfiets te beginnen. Er is voor elk type kind wel een geschikt model te vinden.

> Loopfiets 2 jaar: Vandaag vóór 13:00 uur besteld = morgen in huis!

Een kind leren fietsen

Een kind leren fietsen is één van de leukste zaken die tijdens het opvoeden zullen plaatsvinden. Het is wel belangrijk om in de gaten te houden of een kind eraan toe is. Een loopfiets speelt hier een belangrijke rol in. Zo kan goed gezien worden of een kind al voor de vierde verjaardag klaar is om te fietsen. Begin dan met voorzichtig in de straat fietsen en goed leren kijken. Zo krijgt het kind vertrouwen en kan het langzaam steeds verder worden uitgebreid. Meelopen met de fiets is in zulke gevallen een goede hulp. Zo kan het kind terugvallen op de ouder in de beginfase.

> Verzending = gratis: Bekijk nu de loopfiets 2 in 1!