Houten loopfietsen meisjes: Tot 40% korting!

Voor meisjes is er een ruime keuze aan houten loopfietsen, met verschillende modellen en kleuren. De Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
loopfietsen hebben vaak plastic handvatten welke gekleurd zijn. Ook hebben veel modellen stickers op het houten frame, welke de loopfietsen uniek maken. Wat ideaal is aan houten loopfietsen voor meisjes, is dat het zadel in hoogte verstelbaar is, waardoor de loopfiets langer mee gaat. Ook het is het duurzaam en beschikt het zelfs over een keurmerk. Door voor middernacht te bestellen heeft u de fiets meestal al de volgende dag in huis. Een uitzondering hier op is het weekend. Een bestelling welke op zondag is geplaatst, wordt meestal dinsdag bezorgd. Het scheelt een hoop geld dat de bezorging niet alleen snel, maar ook gratis is. Ook krijgt u bij ons een ruime korting op alle loopfietsen.

Meisjes loopfietsen van hout: met goede service

Naast de lage prijs van de loopfietsen door de hoge korting, leveren we ook goede service. Heeft u vragen over uw bestelling, of heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van een goede loopfiets, dan kunt u contact opnemen met onze helpdesk. De fiets kunt u zelf makkelijk in elkaar zetten met behulp van de bijgeleverde gebruikersaanwijzing. Bij elke loopfiets staan recensies van mensen welke dit product voor u gekocht hebben, zodat u een beter idee heeft wat u van de bestelling kunt verwachten. Daarnaast bestellen mensen vaak bij ons vanwege de volgende zaken:

  • De hoge korting, welke kan oplopen tot maar liefst 40%.
  • De mogelijkheid om achteraf de loopfiets te betalen.
  • Goede instructies om de fiets te monteren.
  • Vandaag bestellen = morgen in huis (op werkdagen).

U bent bij ons weinig geld kwijt voor een loopfiets, maar voor kinderen is het ook niet nodig om een duurdere loopfiets te nemen. Vaak vallen kinderen er wel eens mee, maar doordat de meisjes loopfietsen van hout zijn, zullen deze niet snel beschadigen. Het hout is wel licht van gewicht, zodat de fiets niet te zwaar is voor kinderen.

> Koop nu een loopfiets hout en profiteer van gratis verzending!

Een driewieler of een loopfiets?

Vaak twijfelen ouders of ze een driewieler of een loopfiets moeten kopen. Vroeger waren de driewielers populair, maar inmiddels hebben de meeste kinderen een loopfiets. Dit komt doordat een loopfiets een kind ook meteen leert om haar evenwicht te bewaren, wat een belangrijke vaardigheid is om te leren fietsen. Meisjes welke een loopfiets hebben gehad leren daarom sneller fietsen dan meisjes met een driewieler. Natuurlijk is ieder meisje uniek, en zult u per meisje moeten kijken hoe snel ze het fietsen oppakt. Het belangrijkste bij het leren fietsen is om geduldig naar kinderen te zijn, zodat ze het leren fietsen niet als negatief ervaren. Ook daarvoor is een loopfiets ideaal, het is leuk speelgoed waardoor meisjes vaak zelf de fiets al pakken om ermee rond te rijden.

> Houten loopfiets baby of loopfiets 1 jaar bestellen: Vóór 16.00 uur besteld = morgen in huis!