• Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Mountainbikes 20 inch: voor 13.00 besteld = morgen in huis

Deze 20 inch mountainbikes zijn geschikt voor kinderen tussen de 6 en de 8 jaar oud. Omdat sommige kinderen wat groter of kleiner dan hun leeftijdsgenoten zijn, is het belangrijk wel de maattabel te controleren.

3 artikel(en)

3 artikel(en)

In de maattabel staat welke lengte, leeftijd en kledingmaat bij welke maat fiets hoort. Een mountainbike is ideaal als u van plan bent met uw kind op onverharde wegen te fietsen. Door de dikke banden hebben mountainbikes extra grip op een onverharde ondergrond met veel hobbels. Met een stadsfiets kunt u niet zomaar van verharde wegen af, omdat u dan stuitert en daardoor hard op het zadel terecht komt. Met een mountainbike is dit al een stuk minder. Door de mountainbike voor 13.00 te bestellen, heeft u hem de volgende werkdag al in huis.

20 inch mountainbike: korting tot wel 40%

Naast de al lage prijs van onze mountainbike, geven wij vaak een extra korting. Koopt u ook meteen accessoires zoals een fietsslot of een helm, dan krijgt u op de accessoires ook nog eens 10% korting. De 20 inch mountainbikes zijn gemaakt om extra kort door bochten te kunnen draaien. Het frame is gemaakt van metaal of aluminium en de fietsen hebben veel versnellingen. Daarnaast heeft bestellen bij ons deze voordelen:

 • Het is heel makkelijk om in het betaalproces een diefstalverzekering af te sluiten.
 • De diefstalverzekering is jaarlijks te verlengen, zonder ergens aan vast te zitten.
 • De mogelijkheid om achteraf de mountainbike te betalen.
 • Een helpdesk, welke klaar staat om u te helpen.

> Bestel nu een hoverboard: Verzending = gratis op het gehele assortiment!

Rij veilig, mountainbiken kan gevaarlijk zijn

Met mountainbiken is er een iets grotere kans om ten val te komen, dan wanneer u op een normale fiets rijdt. Mountainbiken doet u ten slotte bijna altijd op onverharde wegen, welke een grotere risico vormen dan verharde paden. Ook is de kans groter om met een boom in botsing te komen. Zorg er daarom altijd voor dat u en uw kind goed beschermd op pad gaan. Een helm is de belangrijkste bescherming, omdat dit heftig letsel aan het hoofd helpt voorkomen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om beschermende kleding en handschoenen aan te doen. Een bril is ook verstandig, omdat er door de mountainbiker voor u steentjes en stof op kunnen vliegen. De bril zorgt ervoor dat er niets in uw ogen komt. Een goede voorbereiding is ook belangrijk, zo is het slim om altijd wat te eten en voldoende water mee te nemen. In de bossen weet u natuurlijk niet wanneer u weer langs een restaurant komt om te pauzeren. Door een goede voorbereiding zijn de meeste problemen welke u tegen kunt komen op de mountainbike te voorkomen.

> Profiteer van korting tot wel 40%: Bestel nu een loopfiets!