Mountainbike 24 inch: voor 13.00 besteld = morgen in huis

Deze 24 inch mountainbikes zijn geschikt voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Bij sommige kinderen Lees meer

wijkt de lengte of kledingmaat af, daarom is het belangrijk altijd de exacte maat te bepalen aan de hand van de maattabel op onze website. In de maattabel staat welke maat uw kind heeft, op basis van leeftijd, kledingmaat en lengte. Dit geeft een beter beeld dan door alleen naar de leeftijd te kijken. De mountainbikes 24 inch op deze pagina, zijn ideaal als u met uw kind wilt gaan mountainbiken. De fietsen zijn betaalbaar, waardoor het een prima aankoop is als uw kind nooit eerder een mountainbike heeft gehad. Mountainbikes hebben extra dikke banden, met een diep profiel, zodat uw kind veel grip heeft wanneer jullie niet op verharde paden rijden.

24 inch mountainbike: een goede vering is belangrijk

Omdat een mountainbike vaak aangeschaft wordt om op onverharde paden te rijden, zijn deze hier speciaal voor gemaakt. Naast dikke banden, hebben mountainbikes een extra goede vering. Dit is nodig om door kuilen te fietsen, zonder meteen van het zadel los te komen en hier weer op terecht te komen. Dezelfde route met een stadsfiets fietsen is dan ook bijna niet te doen. Sommige mountainbikes hebben niet alleen een verende voorvork, maar ook een verend frame. Ook hebben de meeste mountainbikes veel versnellingen, vaak 21. Deze versnellingen zijn nodig om hard te kunnen fietsen van een heuvel af, of op een vlak oppervlakte, en makkelijk een berg op te kunnen trappen. Bij ons een mountainbike bestellen heeft verschillende voordelen, namelijk:

  • De mogelijkheid om voordelig een fietsverzekering af te sluiten.
  • Een altijd lage prijs.
  • Leuke kortingsacties.
  • Extra korting op bepaalde accessoires.

Naast deze voordelen is er ook de mogelijkheid om de mountainbike 24 inch achteraf te betalen.

> Bekijk ook eens de jongensfiets 22 inch voor een wat kleinere maat: Verzending = gratis!

Goed onderhouden van de mountainbike is belangrijk

Door de 24 inch mountainbike goed te onderhouden, verlengt u de levensduur van de fiets aanzienlijk. Heeft u een mountainbike met stalen frame, dan kunt u deze inspuiten met siliconenspray. Dit zorgt ervoor dat er veel minder kans is op roest. Daarnaast is het belangrijk de fiets op een droge plek op te bergen wanneer deze niet wordt gebruikt. De fiets gaat langer mee wanneer deze in een schuur staat in plaats van buiten. Heeft de fiets maanden binnen gestaan, dan is het slim de fiets te laten nakijken door een fietsenmaker. Zelf kunt u voor elke rit ook controleren of alles nog juist werkt. Controleer altijd of u schade aan de banden ziet en of de profieldiepte nog diep genoeg is. Ook de spaken moeten helemaal recht staat. Daarnaast is het verstandig altijd de remmen te testen. Zo voorkomt u met een simpele controle veel problemen tijdens het mountainbiken.

> Vandaag besteld = morgen in huis: Bestel nu een Popal kinderfiets!

Geen producten gevonden voor deze selectie.