Sorteren op:

Paarse meisjesfiets 26 inch voor leeftijdsgroep 10 tot 14 jaar

Een paarse meisjesfiets 26 inch is qua maat geschikt voor meiden in de leeftijdsgroep 10 tot Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
14 jaar. De matentabel kan uitwijzen of de maat 26 inch geschikt is, waarbij er naar de lengte of kledingmaat wordt gekeken. U kunt bij Fietsenopfietsen.nl vervolgens uit een ruim aanbod van fietsen een keuze maken. Als de voorkeur uitgaat naar een paarse meisjesfiets 26 inch kunt u het aanbod bekijken en desgewenst eventueel de mogelijkheden met fietsen in andere kleuren bekijken. Naast de kleur kunt u ook met de voorkeur voor een ontwerp of specifieke details rekening houden.

Meisjesfiets paars 26 inch nu bestellen met gratis verzending

U kunt de meisjesfiets paars 26 inch snel thuis geleverd krijgen als u voor 12.00 uur de bestelling plaatst. De fiets kan in dat geval door ons direct voor transport worden aangeboden en morgen al aan uw deur worden overhandigd. Bent u niet thuis morgen, maar wilt u de fiets wel graag snel hebben, dan kunt bij de bestelling een ander afleveradres vermelden. Wij verzenden gratis, zodat er bij de prijs van de fiets geen andere kosten extra in rekening worden gebracht voor de bezorging. Betalen kunt u bij Fietsenopfietsen.nl desgewenst na ontvangst van het pakket, maar gelijk afrekenen bij de bestelling is eveneens mogelijk. U kunt dan de optie voor meteen betalen selecteren en krijgt daarbij de keuze uit verschillende betaalmogelijkheden voorgelegd. Zo kunt u afrekenen met een creditcard, PayPal of de rekening betalen met iDeal.

Voor welke leeftijd is de 26 inch meisjesfiets geschikt?

Voor de leeftijd van 10-14 jaar. Omdat het ene kind sneller groeit dan het andere kind, is het handiger om naar de lengte te kijken. Is jouw kind rond de 145 cm? Dan is een 26 inch fiets prima geschikt.

Hebben de 26 inch fietsen ook een voorrekje?

Dit verschilt per model. De meeste meisjesfietsen van 26 inch hebben een voorrekje boven het wiel. Daarnaast verkopen we ook modellen zonder voorrekje.

Van welke merken hebben jullie 26 inch meisjesfietsen in het assortiment?

Wij verkopen meisjesfietsen van 26 inch van de bekende merken Altec, Popal, Spirit en Volare, waarvan Altec en Popal de meest populaire fietsen zijn.