Sorteren op:

De Popal 26 inch fiets met gratis verzending!

Wie een kind tussen de tien en de veertien jaar heeft, weet als geen ander dat Lees door

Van laag naar hoog sorteren

7 producten in totaal

Filteren

7 producten in totaal

Filteren
jongens en meisjes op deze leeftijd steeds zelfstandiger worden. Je zoon of dochter is oud genoeg om ‘s ochtends zelf de fiets te pakken en naar de basisschool of misschien zelfs al naar de middelbare school te gaan. Maar ook als je tiener naar zijn vrienden of vriendinnen gaat, wil hij natuurlijk wel een fiets die precies bij zijn imago past. Neem daarom gerust eens een kijkje in ons brede aanbod en ontdek het model dat het beste bij jouw kind past. Heb je je keuze al gemaakt? Dan profiteer je ook nog eens van gratis verzending bij je bestelling!

De voordelen van de Popal 26 inch fiets

Kies je voor de Popal 26 inch, dan kies je voor tal van voordelen. Zo hebben we bijvoorbeeld verschillende modellen met of zonder versnellingen. Uiteraard is het 26 inch model uitgerust met een veilig remsysteem en is je kind ook in het donker duidelijk zichtbaar dankzij de goede verlichting. De leeftijd, de kledingmaat en de lichaamslengte van je tiener zijn overigens belangrijke punten bij het vaststellen van de juiste maat fiets. Voor kinderen in de leeftijdscategorie van tien tot veertien geldt daarbij het volgende:

  • 24 inch: lichaamslengte 130 cm, leeftijd tussen acht en twaalf jaar, kledingmaat 130-142
  • 26 inch: lichaamslengte 145 cm, leeftijd tussen tien en veertien jaar, kledingmaat 140-156
  • 28 inch: lichaamslengte 145+ cm, leeftijd ouder dan twaalf jaar, kledingmaat vanaf 156

Accessoires en mogelijkheden

Als je samen met je kind op zoek gaat naar een nieuwe Popal 26 inch fiets, komen bepaalde accessoires altijd van pas. Niemand wil bijvoorbeeld een kapotte jas of jurk na een fietsritje. Met een jasbeschermer voorkom je dit gemakkelijk. Daarnaast mag de nieuwe aanwinst van je kind natuurlijk niet gestolen worden. Dit risico verklein je aanzienlijk met een sterk kettingslot. Ook het voorrek en de bagagedrager van de 26 inch Popal fietsen zorgen voor extra gemak, omdat je telg niet met zijn schooltas op de rug hoeft te fietsen. Dankzij de versnellingen gaat hij moeiteloos elke heuvel op en is ook snelheid vasthouden geen enkel probleem.

Wat is de juiste zadelhoogte voor de Popal 26 inch fiets?

Nu je de perfecte tweewieler gevonden hebt, moet je kind er uiteraard zoveel mogelijk plezier van hebben. Het is dan ook belangrijk dat je zowel het zadel als het stuur op de goede hoogte instelt om rug- en knieklachten te voorkomen. Om de zadelhoogte te bepalen, laat je je zoon of dochter eerst even op de Popal fiets plaatsnemen. De rechterknie is daarbij een beetje gebogen en de bal van de rechtervoet plaatst hij of zij op het laagste punt van de pedaal. Voor het afstellen van het zadel van de 26 inch Popal fiets volg je drie stappen:

  • Schroef de bout van de zadelpen los
  • Zet het zadel op passende hoogte
  • Draai de bout weer vast

Ook het stuur op de juiste hoogte instellen is van wezenlijk belang. Dit doe je als volgt:

  • Maak de stuurpen los
  • Zet het stuur lager of hoger
  • Draai de stuurpen vast

Welke modellen verkopen jullie van het merk Popal?

Allerlei modellen. Even een greep uit het brede assortiment: je kunt kiezen uit bijvoorbeeld een Brooklyn fiets, omafiets, kinderfiets of transportfiets. Welk model je uiteindelijk kiest is afhankelijk van jouw wensen.

Voor welke leeftijd is het merk Popal geschikt?

Alle leeftijden! Wij verkopen Popal fietsen voor zowel grote als kleine mensen. Al vanaf 12 inch (2-4) jaar tot en met de 28 inch voor volwassenen. Vink in het filtermenu naar welke wielmaat in inches jij op zoek bent

In welke kleuren zijn de Popal fietsen beschikbaar?

In maar liefst 14+ kleuren. Ook hiervoor is het filtermenu erg handig. Vink de gewenste basiskleur aan en maak je keuze uit de vele kleurrijke fietsen.