Popal Daily Dutch Basic 24 inch: Moderne transportfiets

De Popal Daily Dutch Basic 24 inch is in vele opzichten een ideale en moderne transportfiets. Lees door

Van laag naar hoog sorteren

7 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

7 producten in totaal

Filteren
per pagina
De fiets is geschikt voor kinderen die de leeftijd van 8 tot 12 jaar hebben. Dat deze fiets meerdere jaren perfect is om op te fietsen wordt mogelijk gemaakt door het verstelbare zadel en stuur. Dat komt goed uit als er ineens sprake is van het de lucht in schieten van de lengte. Het is namelijk belangrijk dat de zithouding op de fiets goed is. Dat draagt bij aan een comfortabele fietservaring en zorgt voor de beste stuurcontrole. De 24 inch Popal Daily Dutch Basic heeft een volwassen ontwerp en is een volwaardige fiets. De kinderfiets is authentiek qua design, maar wel met een eigentijdse en populaire look.

Voordelen van de Popal Daily Dutch Basic 24 inch

De Popal Daily Dutch Basic 24 inch meisjesfietsen en jongensfietsen zijn perfect om elke dag comfortabel op te fietsen. De fiets is voor jongens en voor meisjes in uiteenlopende kleuren beschikbaar. Bijvoorbeeld in matzwart als Popal Daily Dutch Basic 24 inch jongensfiets en in de kleur paars als meisjesfiets. Zo hebben alle kinderen de mogelijkheid om straks te fietsen op een Popal Daily Dutch Basic in hun favoriete kleur. De voordrager en bagagedrager vormen een typisch kenmerk van dit model in combinatie met de jasbeschermers. De 24 inch Popal Daily Dutch Basic functioneert prima als schoolfiets. De schooltas is daarbij naar keuze op de voordrager of op de bagagedrager te plaatsen. Deze fiets leent zich overigens uitstekend om een fietskrat of een fietsmand op te bevestigen. Dat zorgt voor een extra hippe uitstraling.
Het is fijn om comfortabel te fietsen en dat is zeker mogelijk op de Popal Daily Dutch Basic 24 inch. Het zadel biedt een royale zitondersteuning en is in de juiste hoogte in te stellen net als het stuur. De beste zithouding is hiermee dan ook gegarandeerd. Aangezien deze kinderfiets met een handrem en terugtraprem is uitgevoerd, is er altijd een keuze. Beide remmen zijn overigens prima tegelijkertijd of los van elkaar te gebruiken. Dat is eveneens van toepassing op de LED verlichting die apart is te bedienen. Voor de zichtbaarheid in het donker is het uiteraard aan te raden om zowel de koplamp als het achterlicht aan te zetten. Om de zichtbaarheid extra kracht bij te zetten, is er tussen de spaken een reflector beschikbaar. verder zijn alle Popal Daily Dutch Basic 24 inch fietsen voorzien van een ringslot.

• Moderne transportfiets
• Comfortabel
• Praktisch gemak
• Veilig in het verkeer
• Perfect voor dagelijks gebruik
• Keuze uit meerdere kleuren

Snel bezorgd met gratis verzending

De Popal Daily Dutch Basic 24 inch van jouw voorkeur is snel bezorgd. Levering is binnen een dag namelijk al mogelijk. Daarbij geldt dat wij geen extra kosten rekenen voor de verzending, die dus gratis is. Het is uiteraard het leukste als je samen met jouw zoon of dochter tot een keuze komt. Bijvoorbeeld door jouw kind de 24 inch Popal Daily Dutch Basic in de eigen favoriete kleur te laten kiezen. Daarna is de fiets zo besteld en is het wachten op de ontvangst om vervolgens nog enkele onderdelen te monteren.