Sorteren op:
Popal damesfiets

Popal damesfiets: Gratis verzending!

Je wilt comfortabel fietsen, maar het oog wil ook wat. Met een Popal damesfiets heb je Lees door

Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren

3 producten in totaal

Filteren
twee in één. Popal heeft veel verschillende modellen damesfietsen zoals een omafiets of een transportfiets. Én ze zijn te krijgen in allerlei kleuren. Ontdek nu alle Popal damesfietsen maak je keuze.

Popal damesfiets in veel kleuren

Heb je de keuze gemaakt voor een Popal damesfiets en het model? Dan rest alleen nog de keuze voor de kleur. Popal heeft verschillende kleuren in het assortiment. Ga je bijvoorbeeld voor klassiek zwart of ga je voor een trendy kleur zoals pistache of zalmroze? De keuze is geheel aan jou!

Framemaat kiezen van een Popal damesfiets

De wielmaat voor fietsen voor volwassenen is altijd 28 inch. Vervolgens bepaal je de juiste maat damesfiets van Popal door te kiezen voor de juiste framemaat. Als je met beide voeten plat op de grond kunt staan, terwijl je op je zadel zit, is de maat goed. Kijk naar de framemaat van je oude fiets of bereken de framemaat door te kijken naar je lengte. In deze handige tabel zie je welke framemaat bij welke lengte past.

Kom je er toch niet helemaal uit of twijfel je? Neem contact met ons op en we helpen je met het bepalen van de beste framemaat voor jou.

Montage Popal damesfiets

Als je fiets binnen is, moet je het alleen zelf nog even in elkaar zetten. Maak je geen zorgen, dit is zo gedaan en niet moeilijk. Zeker als je de handige handleiding voor een Popal fiets erbij gebruikt. Zo zit je binnen een mum van tijd veilig op het fietspad.

> Korting tot wel 40%: Bekijk nu het assortiment Popal max 14 inch of bekijk een andere Popal fiets.

 

 

Welke merken damesfiets hebben jullie in het assortiment?

Wij hebben de volgende damesfiets merken in het assortiment: Popal, Altec, Spirit en Umit. De fietsen zijn in 15+ verschillende kleuren. De damesfietsen zijn verkrijgbaar vanaf € 139!

Wat houdt de framemaat in bij de aanschaf van een damesfiets?

De framemaat helpt jou met het kiezen van de juiste fiets aan de hand van jouw lichaamslengte. Stel, jouw lengte is tussen de 1.64 - 1.82m, dan is fietsframe 53 het beste voor jou. Op onze website vind je duidelijke tips voor het bepalen van jouw framemaat.

In welke kleuren zijn de damesfietsen beschikbaar?

Onze damesfietsen zijn in maar liefst 13+ kleuren beschikbaar. Vink je in het filtermenu bijvoorbeeld groen aan, dan krijg je allerlei soorten groen: mint groen, army green, ocean green en forest green.