Popal County fietsen: tot 40% korting!

Popal County fietsen zijn bijzondere fietsen die uitblinken in de uitgebreide collectie fietsen van Popal. Deze Lees door

Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren
per pagina
fietsen zijn alles wat u zoekt in een fiets en meer, wat te danken is aan de expertise van Popal. Het merk heeft namelijk oog voor een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Dit begon al bij het ontstaan van het merk in 1999. Destijds waren er in Nederland weinig kwalitatief goede fietsen voor een kleine prijs. Men moest hierdoor kiezen tussen een goede fiets of een goedkope fiets. Popal zag geen reden om dit voort te zetten en ging vanaf 2008 fietsen produceren die niet alleen sterk, praktisch en mooi waren, maar die ook voor een zeer betaalbare prijs gekocht konden worden. Nog altijd is dit een kenmerk dat Popal onderscheidt.

Een County fiets van Popal: alle benodigdheden op één fiets

De Popal County fietsen hebben alles wat u nodig hebt wanneer u veel en lang onderweg bent met de fiets. Het voorrek en de bagagedrager zorgen ervoor dat u al uw spullen moeiteloos kwijt kunt. Tussen de drie versnellingen is soepel en gemakkelijk te wisselen. Deze zijn bovendien van uitstekende kwaliteit. Het zadel bevat gel en is zeer comfortabel. Het frame is uiterst sterk en gemaakt van staal. Bovendien houdt u altijd een goed postuur dankzij de stand van het stuur en het zadel. Uiteraard kunt u hier zelf aan bijdragen door het goed instellen van de hoogte van zowel stuur als zadel. Dankzij de aanwezigheid van zowel een terugtraprem als een handrem kunt u in onverwachte situaties altijd snel remmen. Voor iedereen is er een geschikte Popal County dankzij het uiteenlopende aanbod van kleurencombinaties. Kies uit:

  • statue mat
  • mat zwart
  • donkerblauw
  • aqua

> De Popal Daily Dutch: zeer populair en nu korting tot 40%!

Hollandse luxe

Nederland is het land van de fietsen. Daarom kan in de garage van de Nederlander een goede fiets niet ontbreken. De Popal County zal u dan ook niet teleurstellen. Deze fiets lijkt op een traditionele omafiets, maar heeft tegelijkertijd alle kenmerken van een moderne, hedendaagse fiets. Deze populaire combinatie zorgt ervoor dat de Popal County erg handig en comfortabel is, maar dat hij er tegelijkertijd goed uitziet. En hoewel hij een eigenzinnig ontwerp heeft, springt de fiets niet teveel in het oog. Het is de perfecte combinatie van eenvoud en smaak die de fiets zo geliefd maakt. Nederlanders zijn vaak niet zozeer van de extravagantie, maar van subtiliteit, efficiëntie en comfort. Laten dit nu juist kenmerken zijn waaraan Popal veel aandacht besteedt.

> Op zoek naar een fiets voor de dames? Bekijk eens de Popal Swing damesfiets!