Popal Duncan Jongensfiets: tot 40% korting!

Het is voor jonge kinderen natuurlijk een fijn gevoel als er enige continuïteit in het leven Lees door

Set Ascending Direction

6 producten in totaal

Filter
per page
Set Ascending Direction

6 producten in totaal

Filter
per page
zit. Bijvoorbeeld omdat de fiets waar hij op rijdt met hem meegroeit terwijl hij opgroeit. Zo kunt u de Popal Duncan jongensfiets zien. De Duncan jongensfiets is namelijk in meerdere maten verkrijgbaar. Daardoor kunt u uw zoon tijdens zijn eerste levensjaren steeds een nieuwe fiets geven die toch gewoon vertrouwd is. Dat maakt het met het oog op het zelfvertrouwen een stuk gemakkelijker voor hem. Bovendien is het ook nog eens een hele stoere fiets. Dit helpt ook sterk mee.

Jongensfiets Popal Duncan: veiligheid voorop

Dat u een fiets kunt kopen waarop uw zoon met zelfvertrouwen kan fietsen heeft er natuurlijk ook mee te maken dat de jongensfiets Popal Duncan zeer veilig is. De fiets is sterk en stevig en simpel in gebruikt. Ideaal om goed op te leren fietsen. Let op de volgende kenmerken:

  • Een frame van staal (de fiets is daardoor sterk en stevig en kan tegen een stootje).
  • Dichte transparante kettingkast (kinderen kunnen dus ook hun vingers er niet tussen steken).
  • Terugtraprem (Daardoor kan uw kind zich niet vergissen in welke rem hij moet gebruiken).
  • Handrem (uw zoon kan daardoor meeremmen met de achteruittraprem en het zo op een veilige manier leren).

Naast deze belangrijke veiligheidszaken zijn nog tal van andere zaken meegenomen in het ontwerp. Zo zit er bijvoorbeeld een goed werkende bel op de fiets. Ook zit er verlichting op in de vorm van reflectoren. Dit is vooral goed om te weten voor in de wintermaanden wanneer het wat later licht en wat vroeger donker wordt. Uw kind is dan toch goed zichtbaar wanneer hij door de straat zijn rondjes fietst.

> Vandaag besteld, morgen in huis: de Popal Duncan 14 inch fiets.

Veelgestelde vragen

“Welke maat fiets is voor mijn kind geschikt?”

Dit hangt af van de leeftijd van uw kind. De Popal Duncan jongensfiets in de 14 inch maat is bijvoorbeeld geschikt voor kinderen van 3 tot 5 jaar. De 18 inch is geschikt van 5 tot 7 jaar.

“Hoe monteer ik de fiets?”

Een aantal onderdelen moeten nog aan het frame worden gemonteerd. Dit kan met een simpele steeksleutel en een inbussleutel al verzorgd worden.

“Hoe moet ik de fiets schoonmaken?”

Met wat warm water en een heel klein beetje zeep kunt u de fiets al volledig oppoetsen. Omdat de kettingkast gesloten is, zal deze lang in goede staat blijven. Droog de fiets wel af.

> Bekijk ook eens onze Popal Duncan 12 inch fietsen: geschikt voor de leeftijd 2 tot 4 jaar!