Popal Funjet 20 inch: gratis bezorging

Het is een super stoere jongensfiets die niet alleen voor kinderen leuk is maar ook nog Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
eens voor jou. De fiets is namelijk een stevig en degelijke fiets waarmee een kind gemakkelijk naar school kan fietsen, maar ook in de bossen kan crossen. De combinatie van stoer en degelijk zorgt ervoor dat het voor beiden partijen een goede keuze is. Doordat het frame gemaakt is van staal is deze goed bestand tegen vallen en stoten. Dat is natuurlijk een fijne eigenschap voor een fiets voor jongens van de leeftijd 8 tot 12 jaar.

20 inch Popal Funjet een goed verjaardagscadeau

Iedere jongen tussen de 8 en 12 jaar is gek op fietsen. De Popal Funjet 20 inch fiets is daarom een droom voor iedere jongen. De degelijke fiets is stoer maar tegelijkertijd ook veilig, dat is weer een fijn gevoel voor de ouders. Het stoere en moderne design zorgt ervoor dat jouw zoon goed opvalt met de fiets en hem ook makkelijk terug kan vinden. De fiets is een goed verjaardagscadeau voor een jongen van deze leeftijd omdat het ook een investering in de toekomst is. De Funjet heeft namelijk een verstelbaar stuur en zadel en hierdoor kun je de fiets jarenlang gebruiken. Het stuur en zadel kunnen zelf gemakkelijk verstelt worden. Er zijn verschillende gave kleurencombinaties dus kies vooral een kleur die goed bij jouw zoon past.

> Bekijk ook onze andere Popal Funjet fietsen: Verzending = gratis!

Met deze tips wordt jouw fiets minder vaak gestolen

Er zijn een aantal tips om ervoor te zorgen dat een fiets minder vaak wordt gestolen. Een goed slot, een afgesloten stalling en in het licht neerzetten zijn een aantal standaard tips die handig zijn. Door een goed slot te kopen en ook een extra slot, hebben dieven minder kans om de fiets snel en gemakkelijk te kunnen stelen. Je kunt een goed slot namelijk niet makkelijk doorknippen en als het extra slot vast zit aan een object is het ook lastiger om de fiets in een busje te tillen. Als het mogelijk is, is het gebruiken van een afgesloten stalling altijd aan te raden. Een afgesloten stalling vermindert niet alleen de diefstal maar zorgt er ook voor dat de fiets minder snel gaat roesten. De laatste tip is: plaats je fiets op een lichte plek. Een fiets die recht onder een lantaarnpaal staat, wordt minder snel gestolen dan een fiets in een donker hoekje.

> Vandaag vóór 16:00 uur besteld = morgen in huis: Bekijk nu de Popal fiets!