De Popal Kiyoko 24 inch tot wel 40% korting

Als je voor een mountainbike gaat, dan heb je natuurlijk heel veel keus. Het is daarom Lees door

Set Ascending Direction

1 Item

Filter
per page
Set Ascending Direction

1 Item

Filter
per page
moeilijk om een passende mountainbike te vinden zoals de Popal Kiyoko 24 inch. De fiets heeft een stoer en sportief design wat tegen een stootje kan. Het rijden over onverharde wegen is de specialiteit van deze Popal en daarom ideaal voor de sportieve jongens. Op de banden zitten aan beiden kanten reflectoren zodat je ook ’s avonds goed te zien bent op deze sportieve fiets. Zowel het zadel  als het stuur zijn verstelbaar en daarom kan de fiets lang gebruikt worden. Je kunt het zadel en stuur gemakkelijk zelf afstellen op de lengte van jouw zoon.

24 inch Popal Kiyoko voor stoere jongens een sportieve keuze

De Kiyoko Popal 24 inch is een fiets die voor stoere jongens een uitkomst biedt. Door het stoere design, het makkelijk schakelsysteem, de verende voorvork en de 18 versnellingen is het een mountainbike met hoge kwaliteit. De 18 versnellingen gaan gemakkelijk over in elkaar en daarom is het een goede fiets om het mountainbiken een beetje onder de knie te krijgen. Jongens kunnen nu zonder probleem de bossen in en door de modder gaan fietsen. De mountainbike is gemaakt voor onverharde wegen en ruige omstandigheden dus niets is teveel gevraagd voor deze stoere fiets. De banden met goed profiel zorgen ervoor dat jouw zoon geen problemen op het gebied van stabiliteit kan ervaren tijdens het fietsen.

> Verzending = gratis op het gehele assortiment Popal Kiyoko fietsen!

Jouw mountainbike goed op slot zetten is erg belangrijk

Veel mountainbikes worden geleverd zonder slot, maar dat is geen reden om een mountainbike niet op slot te zetten. Een mountainbike is vaak een dure fiets en is daarom juist aantrekkelijk om te stelen. Als je een mooie mountainbike hebt, wil je die natuurlijk niet kwijt en moet je de dieven voor zijn. Met een goed slot kun je de dieven gemakkelijk op afstand houden en met een aantal andere tips is het risico dat jouw fiets gestolen wordt steeds kleiner. Een goed slot scheelt de helft en als je de fiets ook nog eens aan een object vast zet, dan is het risico meteen vermindert. Daarnaast kun je een fiets ook altijd het beste op een verlichte plek zetten zoals onder een lantaarnpaal of bij een gebouw. Natuurlijk is het handig om de mountainbike daar waar mogelijk in een afgesloten stalling of berging neer te zetten.

> Bekijk ook eens de Popal Kiyoko 26 inch: Vandaag vóór 13:00 uur besteld = morgen in huis!