• Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Popal Little Miss: vóór 23.59 uur besteld = morgen in huis

Popal Little Miss spreekt meisjes direct aan doordat er sprake is van vele extra´s die het fietsen nog leuker maken. De Little Miss fietsen van Popal zijn elegante meisjesfietsen geschikt voor alle leeftijden.

8 artikel(en)

8 artikel(en)

Bepaal aan de hand van de lengten van uw dochter welke inchmaat het meest geschikt is.

Popal Little Miss als droomfiets voor meisjes vanaf 2 jaar

Little Miss Popal is een droomfiets voor meisjes van verschillende leeftijden. Het kleinste model van een Little Miss Popal fiets is al voor meisjes vanaf 2 jaar geschikt. Dit model heeft dan ook wielmaat 12 inch. De Nederlandse fietsfabrikant heeft het model Little Miss Popal in meerdere inchmaten op de markt gebracht. Voor kleine meiden vanaf 2 jaar is het geweldig leuk om te leren fietsen. Het wordt nog leuker als dat kan op een fiets die van allerlei leuke extra´s is voorzien. De Popal Little Miss fiets is namelijk uitgerust met franje aan het stuur, maar ook met een fietsmandje voorop en met een toeter op het stuur. Bovendien bevindt zich achterop geen bagagedrager, maar wel een fietszitje. Daarin kan de favoriete knuffel of pop worden geplaatst om gezellig samen op de fiets avonturen te beleven. 

> Toch op zoek naar iets anders? Misschien is een Popal Mike fiets wel iets voor u!

Beste kwaliteit voor een betaalbare prijs

Popal Little Miss is een fiets die meer te bieden heeft dan een standaard fiets voor meisjes en beschikt bovendien over een uitstekende kwaliteit. Fietsenopfietsen.nl hanteert daarbij ook nog eens scherpe prijzen dat de betaalbaarheid van een Little Miss Popal alleen maar nog aantrekkelijker maakt. De Popal Little Miss wordt standaard met zijwieltjes geleverd en aangezien het zadel en het stuur op de lengte van uw kind kan worden afgestemd, kunt u ervoor zorgen dat uw dochter de ideale zithouding aanneemt. Er is verder sprake van een veilig remsysteem en van brede banden met een profiel, zodat er sprake is van een goede grip op meerdere ondergronden. Wilt u de Popal Little Miss snel geleverd krijgen? Bestel dan voor 13.00 uur op een werkdag. Dan leveren wij de Popal Little Miss fiets de volgende dag.

> Bekijk ook onze Popal Kiyoko fietsen!