Popal Little Miss 18 inch: vóór 23.59 uur besteld = morgen in huis

De Popal Little Miss 18 inch is een echte meisjesfiets. Wanneer meiden iets groter worden, dan Lees door

Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
per pagina
houdt dat bijna vanzelf ook in dat er langere stukken gereden moeten worden. Het gaat dan niet meer om leren fietsen, maar om leren omgaan met een fiets in het verkeer. Als dat dan kan op een fiets die ook nog eens echt bij meisjes past, dan is dat natuurlijk helemaal perfect. Daarom is de Little Miss ook in deze framemaat te krijgen. Een leuk voordeel dat bij de Popal Little Miss 18 inch komt kijken is dat er ook flink wat extra’s op de fiets te krijgen zijn. Zo wordt het extra leuk voor de meisjes om zelfstandig te leren fietsen naar bijvoorbeeld school aan het eind van de straat. Of om samen boodschappen te doen De fiets is leuk voor meiden van rond de 5 tot 7 jaar.

18 inch Popal Little Miss fietsen: Gegarandeerd de beste prijs

Omdat het kopen van fietsen voor opgroeiende kinderen een zaak is die om de twee tot drie jaar herhaalt, is het wel fijn om dit voor juiste prijzen te kunnen doen. De 18 inch Popal Little Miss past perfect bij deze wens. Dit komt niet alleen omdat de prijs transparant is en iedereen dus direct weet hoe de zaken ervoor staan. Het komt ook doordat de verhouding tussen prijs een kwaliteit heel hoog is als het om deze fiets gaat. Dat komt omdat de extra’s die erop zitten de fiets direct een stuk aantrekkelijker maken. Deze zijn op veel andere fietsen niet te vinden. In dat opzicht is de 18 inch Popal Little Miss dus ook direct een goede keus te noemen. Bovendien is de fiets zo af te stellen dat uw dochter de perfecte zithouding heeft. Daardoor is het een stuk veiliger en gezonder om op de fiets te rijden. Reden genoeg om de fiets aan te schaffen.

> Toch een kleinere fiets nodig? De Popal Little Miss 12 inch: Verzending = gratis!

Voorkom diefstal met deze handige tips

Met een nieuwe fiets moet je extra opletten dat je de fiets niet in een situatie brengt waarin deze gestolen kan worden. Natuurlijk kun je dit nooit helemaal voorkomen, maar de volgende tips verkleinen de kans op diefstal wel aanzienlijk. De beste tips zijn:

  • Koop een goed slot.
  • Maak de fiets met een extra kettingslot vast aan vaste objecten.
  • Parkeer de fiets indien mogelijk in het zicht.

Vooral een kettingslot als tweede slot is een belangrijke tip. Lukt het niet om de fiets in het zicht te parkeren zorgen er dan in ieder geval voor dat de fiets op een drukke plek staat.

> Profiteer van kortingen tot wel 40% op het assortiment Popal Little Miss fietsen!