Popal Max fiets kopen: gratis verzending

Popal Max is een fiets die sportief en stoer tegelijk is. Op deze fiets voelt uw Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
zoon zich een echte bink. Kies de inchmaat die bij de lengte van uw zoon past en hij kan voor u het weet lekker rondfietsen op zijn nieuwe Popal Max fiets. 

Popal Max voor jongens vanaf 2 tot 7 jaar

Max Popal is een sportieve fiets dat qua design wel wat weg heeft van een crossfiets en is ontworpen voor jongens in de leeftijd van 2 tot 7 jaar. Er zijn vier verschillende wielmaten beschikbaar, namelijk 12 inch, 14 inch, 16 inch en 18 inch. Het zadel en het stuur van de Max Popal fiets zijn uiteraard in hoogte te verstellen. U koopt de Popal Max fiets dan ook met de gedachte dat uw kind er meerdere jaren plezier aan beleeft. Bij alle modellen worden overigens zijwieltjes verstrekt. De Popal Max is een complete jongensfiets en beschikt over een veilig remsysteem met een terugtraprem en een handrem. De kettingkast is gesloten en er zijn spatborden aangebracht om te voorkomen dat de kleren vies worden.

> Ook op zoek naar een fiets voor uw dochter? Dan is een fiets uit de Popal Elize serie misschien wel wat u zoekt. 

Ideaal om te fietsen en te crossen

De Popal Max is een fiets waarop niet alleen gewoon gefietst kan worden, want crossen op deze stoere jongensfiets is ook mogelijk. De brede banden met een grof profiel zorgen er namelijk voor dat op verschillende soorten ondergronden een uitstekende grip wordt geboden. Het design laat ook zien dat deze Popal Max fiets perfect is voor sportief en recreatief gebruik. Uw zoon zal niet meer van de Max Popal af te slaan zijn als hij er eenmaal op weg is gefietst. Om aan verschillende wensen qua kleur tegemoet te komen, heeft de fietsfabrikant de Popal Max fiets in meerdere kleuren ontworpen. De prijs is bovendien zeer scherp gesteld, zodat u een uitstekende aankoop doet met de garantie van meerdere jaren fietsplezier. U kunt de Popal Max morgen al in huis hebben als u voor 16.00 uur bestelt.

> Niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan eens onze Altec Dutch fietsen.